OSHO-Lover
Konecno Sloboden...
Само тие религиозни луѓе кои не припаѓаат на никаква религија... Инаку невозможно е погоре кажаното...Од иста религија или различна?
Бидете прецизни во поуките, некој може погрешно да разбере...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само тие религиозни луѓе кои не припаѓаат на никаква религија... Инаку невозможно е погоре кажаното...Од иста религија или различна?
Бидете прецизни во поуките, некој може погрешно да разбере...
Ок ок, како те пали такаСамо тие религиозни луѓе кои не припаѓаат на никаква религија... Инаку невозможно е погоре кажаното...![]()
Ок ок, како те пали такаНе е точно твоето!
Религиозни луѓе што веруваат во нечиј Бог ама не сакаат да бидат дел од групата која го создала Богот... де бре Ванчо, диши. Ем крадеш ем се силиш на оние од кои што крадеш!И ти ќе кажуваш што е возможно што не...
Абре милина... 10 ко тебе такви во ГПЦ и СПЦ и ќе нема проблем МПЦ..
Ок... нема гајле... ако те разбрав што кажа сега...Ок ок, како те пали такаНе е точно твоето!
Религиозни луѓе што веруваат во нечиј Бог ама не сакаат да бидат дел од групата која го создала Богот... де бре Ванчо, диши. Ем крадеш ем се силиш на оние од кои што крадеш!И ти ќе кажуваш што е возможно што не...
Абре милина... 10 ко тебе такви во ГПЦ и СПЦ и ќе нема проблем МПЦ..
Бре, бре не се нервирај...Ateist ми здосадија со тоа религиозни ама не сакаат да припаѓаат на ниту една религија бидејќи тие го собрале најдоброто од СИТЕ!
Едвај дали 25 години имаат не знаат како утре струјата да си ја платат и ми философираат тука, трчкаат... бре
Еве поука:
Лесно е да се краде од религиите и да се плука врз стопанот...
Тешко е да се издржат стаповите по грбот ако те фатат...![]()
Teбе те имаат фатено до сега?Атеист, ми здосадија со тоа религиозни ама не сакаат да припаѓаат на ниту една религија бидејќи тие го собрале најдоброто од СИТЕ!
Едвај дали 25 години имаат не знаат како утре струјата да си ја платат и ми философираат тука, трчкаат... бре
Еве поука:
Лесно е да се краде од религиите и да се плука врз стопанот...
Тешко е да се издржат стаповите по грбот ако те фатат...![]()
Целиот рани и кршеници е... пустиот... Ама сега оти е стар веќе има право и он на стап... да се одмазди...Teбе те имаат фатено до сега?
Ете ти... загарот не може без стопанот! Секогаш си нечија причина за да постои!Teбе те имаат фатено до сега?
Грешка си....ама не е ни тоа случајно. Си ја тераш ти агендата на твоите учители. Не сум сигурен дали свесно или не свесно......како и да е, ќе мора после последната буква да се оправдаш некако.......ако можеш.Ете ти... загарот не може без стопанот! Секогаш си нечија причина за да постои!
Еднаш рекол богот: Јас сум СТОПАНОТ и ви дадов РЕЛИГИИ И ВОНЗЕМЈАНИ за да си го трошите времето и да умирате на иста земја како и предците ви бидејќи немате храброст подалеку да одите. И така ќе биде додека не се исполни и последната буква од запишаното:
Не постои Бог освен Човекот! До последниот Човек има да страдате додека не го спознаете тоа!
Па, добра поука![]()
Абе да.....100 стапа по туѓ грб се многуЛуѓето се судии на луѓето!
Секој е невин додека не го фатат и да му удрат стапови!
Религиозни без религии веруваат во искасапен Бог кој што во иднина ќе раѓа килави верници!
Религиозните не веруваат во никаков Бог, и не раѓаат никакви верници, а ако има слепци да се сопнуваат од нешто што е одпосле креирано, нивни проблем...Луѓето се судии на луѓето!
Секој е невин додека не го фатат и да му удрат стапови!
Религиозни без религии веруваат во искасапен Бог кој што во иднина ќе раѓа килави верници!
Јас користам core 2 quad со 12 мега кеш....не се секирај. Сега додека сум на форумов правам истовремено уште две работи.П.С: Боди, имаш уште еден час и 45 мин додека заминеш... не го троши залудно времето![]()
Не се нервирај и не се препознавај во моите поуки.....
Ова оставам некој религиозен да ти одговори, мене не ми се заморува.