Помош околу Counter-Strike (општо)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Не тражи, нема.. Баниран сум на 20 Македонски сервери за ЏАБЕ !
CS 1.6 ја играм со години но веке година дена немозам да влезам на ниеден (МК) сервер бидејки има админи (гллупи) кој врска си немаат и само лупаат банови како безвеза.А ми се игра на некој добри МК сервери па дај кажете некој освен Мах серверите кој неможам да влезам.
Како бе така ве банираат? Ја сум читерашел со валхак на Макс серверите и никој не ме приметил, на Max Inferno 24/7 сум шибал, ја као полицаец го гледам терористот кај една коцка сокриен и ја идам и демек не го гледам. После се вртам и го убивам. А серверот беше полн админи. :DD Е ТОА ДА ВИДИШ. :D

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Како бе така ве банираат? Ја сум читерашел со валхак на Макс серверите и никој не ме приметил, на Max Inferno 24/7 сум шибал, ја као полицаец го гледам терористот кај една коцка сокриен и ја идам и демек не го гледам. После се вртам и го убивам. А серверот беше полн админи. :DD Е ТОА ДА ВИДИШ. :D
„Ја сум читерашел“ е минато време. :)

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Епа тоа ме нервира не ги бануваат читерите туку мене сум дупнал еден преку ѕит и опа бан.Иначе до сега цепам на српски сервери кој се 100класи над нашиве.
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 23:52 ---
На 64 bit-ен 2% е да проработи, а на 32 bit-ен 20% се шансите да проработи.. Јас ја немав таа среќа и затоа си вратив на Windows 7 :)
А баш сакав да идам на WIN 8.Сега треба да се задоволам на 7.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Епа тоа ме нервира не ги бануваат читерите туку мене сум дупнал еден преку ѕит и опа бан.Иначе до сега цепам на српски сервери кој се 100класи над нашиве.
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 23:52 ---

А баш сакав да идам на WIN 8.Сега треба да се задоволам на 7.
Ако сакаш Кантер никако Win 8. Може за неколку месеци ќе го приспособат зошто сеуште го прават. Ја еве па си вратив на 7-ца.
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 08:28 ---
„Ја сум читерашел“ е минато време. :)
И вчера читерашев. ;) само на max dust 2 добив бан, некако ме фатиле. :D
Вчера баш играв на еден сервер со мапата de westwood и бев терорист. И сега со wh-to нели и кога ти фрлаат бомби исто како да не ти фрлиле, и ја сега идам во една висока куќа и фрлам димна бомба кај што стојам и зашто бев со вх јас гледам а они не гледаат и со снајперка еден по еден ги суредив. :D

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Ако сакаш Кантер никако Win 8. Може за неколку месеци ќе го приспособат зошто сеуште го прават. Ја еве па си вратив на 7-ца.
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 08:28 ---

И вчера читерашев. ;) само на max dust 2 добив бан, некако ме фатиле. :D
Вчера баш играв на еден сервер со мапата de westwood и бев терорист. И сега со wh-to нели и кога ти фрлаат бомби исто како да не ти фрлиле, и ја сега идам во една висока куќа и фрлам димна бомба кај што стојам и зашто бев со вх јас гледам а они не гледаат и со снајперка еден по еден ги суредив. :D
Сум бил најголем читер во Македонија во 2010 да ти кажам.. Играв на Инсомниа серверите.. Упалам 2-3 читови одеднаш и тешко да ме убијат.. Може сеа ќе се најде некој админ на серверо хахахаха :D 404 Not Found бев на тој сервер со чит.. :D

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Сум бил најголем читер во Македонија во 2010 да ти кажам.. Играв на Инсомниа серверите.. Упалам 2-3 читови одеднаш и тешко да ме убијат.. Може сеа ќе се најде некој админ на серверо хахахаха :D 404 Not Found бев на тој сервер со чит.. :D
Со чит немам играно никогаш бидекји ме нервира така.Не е битно дали ке убиеш 1 или 100 битно е како ке го изиграш тоа.Иначе на мах серверите само читери не се бануваат тоа е накако обратно настроен сервер :).

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Денеска па се пуштив на Max de_dust2 24/7 и како да не ме банирале. :D

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Да ве прашам. Коа ќе стиснам Т ми се појавува некоја реклама за некој сервер нешто Join tralala .. кај да го најдам тоа во папката COunter strike и да го избришам?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Да ве прашам. Коа ќе стиснам Т ми се појавува некоја реклама за некој сервер нешто Join tralala .. кај да го најдам тоа во папката COunter strike и да го избришам?
Која Кантер си ја симнала? Симни ја оваа од Инсомниа: https://docs.google.com/uc?id=0B-ahcUiNN-q0RlFReTZ1LVYzcWM&export=download

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Чекај стој, оди у конзола(`~) и пиши unbindall или unbind all така некако е ќе ти излези и после тоа иди во опции и во контролите стисни на тоа Default или Standard сум забораил како е..

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Итна помош ми треба, кога играм цс нишанот ми е максимално широк, а единствено што знам кај се подесува е во options, а таму ми е ставен на small.... веројатно има некоја шифра или нешто?
хелп :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Итна помош ми треба, кога играм цс нишанот ми е максимално широк, а единствено што знам кај се подесува е во options, а таму ми е ставен на small.... веројатно има некоја шифра или нешто?
хелп :)
cl_dynamiccroshair 0 . оваа можда ти е позитивна вредност

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
И друго нешто ме интересираше, што е поентата со клановите, дали постои биланс некој, каде може да се провери успехот на кланот и такви работи?
јас со 2/3ца колеги понекогаш играме и имаме заеднички предзнак во загради и луѓе ме молат да бидат дел од нас, со што не се согласувам нормално, но ќе ми објасни ли некој накратко што е поентата со клановите?

Kajgana Shop

На врв Bottom