- Член од
- 20 јули 2010
- Мислења
- 909
- Поени од реакции
- 2.228
На 19" играм, а резолуцијата ми била 1024x768. Сега ја сменав во 1280x1024 и е многу подобро. Фала многу!На колкав монитор играш и која резолуција? Зголеми резолуција.
На 19" играм, а резолуцијата ми била 1024x768. Сега ја сменав во 1280x1024 и е многу подобро. Фала многу!На колкав монитор играш и која резолуција? Зголеми резолуција.
Може некој по пп да ми прати линк до играва за да ја симнам?
Тој што креира ако на неговиот СЅ има ботови, може да стави со bot_add_ct ili bot_add_t.Знае некој како да напраам за Counter Strike во LAN покрај играчите да има и ботови? Зашто играме само двајца...
cs-skini.me/csfull копирај го горе кај шо пишуваш www.google.comОд каде може да се симне? Глдам странава на Инсомниа нешто блокирана е.
na gugl, download insomnia cs i ke najdesh 1000%Од каде може да се симне? Глдам странава на Инсомниа нешто блокирана е.
На 64 bit-ен 2% е да проработи, а на 32 bit-ен 20% се шансите да проработи.. Јас ја немав таа среќа и затоа си вратив на Windows 7Абе зошто CS-ов не пали на Windows 8, што е проблемот? Читам на интернет кај повеќето не се пушта. Има ли некој некое решение?
Значи уште една потврда дека Windows 8 е ѓубре. И не треба да се вика Windows 8, треба да се вика Windows 7+.На 64 bit-ен 2% е да проработи, а на 32 bit-ен 20% се шансите да проработи.. Јас ја немав таа среќа и затоа си вратив на Windows 7
Епа со 98-цата ништо не направија, со Вистата ништо, а сега и со 8-цата нема ништо. Така иде, се преку еден.Значи уште една потврда дека Windows 8 е ѓубре. И не треба да се вика Windows 8, треба да се вика Windows 7+.
Windows 8 не е ништо посебно, а не беше потребно да го ставам Metro-то, тоа може да користи за таблети, лаптоп-таблети и мобилни, а не за десктоп и лаптоп кои не се на тач.Епа со 98-цата ништо не направија, со Вистата ништо, а сега и со 8-цата нема ништо. Така иде, се преку еден.
Турај 7-ца ако сакаш Кантер да играшWindows 8 не е ништо посебно, а не беше потребно да го ставам Metro-то, тоа може да користи за таблети, лаптоп-таблети и мобилни, а не за десктоп и лаптоп кои не се на тач.
Да си го ставам ја 7-ца, ама ќе треба поново програмите да си ги инсталирам.
Eve, sega pisuvam od 7-ca, si ja instalirav 7-cata, i taka mi dosadi 8-cata. Sega svativ kolku bila dobra 7-cata.Турај 7-ца ако сакаш Кантер да играш
Не тражи, нема.. Баниран сум на 20 Македонски сервери за ЏАБЕ !CS 1.6 ја играм со години но веке година дена немозам да влезам на ниеден (МК) сервер бидејки има админи (гллупи) кој врска си немаат и само лупаат банови како безвеза.А ми се игра на некој добри МК сервери па дај кажете некој освен Мах серверите кој неможам да влезам.