Помош околу Counter-Strike (општо)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Може некој по пп да ми прати линк до играва за да ја симнам? :)

rcs

One and Only
Член од
25 ноември 2012
Мислења
43
Поени од реакции
13
Може некој по пп да ми прати линк до играва за да ја симнам? :)

--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:56 ---
Знае некој како да напраам за Counter Strike во LAN покрај играчите да има и ботови? Зашто играме само двајца...
Тој што креира ако на неговиот СЅ има ботови, може да стави со bot_add_ct ili bot_add_t.
Ако немаш ботови на СЅ-то а сакаш евети линк ==>

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Од каде може да се симне? Глдам странава на Инсомниа нешто блокирана е.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Абе зошто CS-ов не пали на Windows 8, што е проблемот? Читам на интернет кај повеќето не се пушта. Има ли некој некое решение?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Абе зошто CS-ов не пали на Windows 8, што е проблемот? Читам на интернет кај повеќето не се пушта. Има ли некој некое решение?
На 64 bit-ен 2% е да проработи, а на 32 bit-ен 20% се шансите да проработи.. Јас ја немав таа среќа и затоа си вратив на Windows 7 :)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
На 64 bit-ен 2% е да проработи, а на 32 bit-ен 20% се шансите да проработи.. Јас ја немав таа среќа и затоа си вратив на Windows 7 :)
Значи уште една потврда дека Windows 8 е ѓубре. И не треба да се вика Windows 8, треба да се вика Windows 7+. :tapp:

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Значи уште една потврда дека Windows 8 е ѓубре. И не треба да се вика Windows 8, треба да се вика Windows 7+. :tapp:
Епа со 98-цата ништо не направија, со Вистата ништо, а сега и со 8-цата нема ништо. Така иде, се преку еден.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Епа со 98-цата ништо не направија, со Вистата ништо, а сега и со 8-цата нема ништо. Така иде, се преку еден.
Windows 8 не е ништо посебно, а не беше потребно да го ставам Metro-то, тоа може да користи за таблети, лаптоп-таблети и мобилни, а не за десктоп и лаптоп кои не се на тач. :tapp:

Да си го ставам ја 7-ца, ама ќе треба поново програмите да си ги инсталирам. :tapp:

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Windows 8 не е ништо посебно, а не беше потребно да го ставам Metro-то, тоа може да користи за таблети, лаптоп-таблети и мобилни, а не за десктоп и лаптоп кои не се на тач. :tapp:

Да си го ставам ја 7-ца, ама ќе треба поново програмите да си ги инсталирам. :tapp:
Турај 7-ца ако сакаш Кантер да играш :)

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
CS 1.6 ја играм со години но веке година дена немозам да влезам на ниеден (МК) сервер бидејки има админи (гллупи) кој врска си немаат и само лупаат банови како безвеза.А ми се игра на некој добри МК сервери па дај кажете некој освен Мах серверите кој неможам да влезам.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
CS 1.6 ја играм со години но веке година дена немозам да влезам на ниеден (МК) сервер бидејки има админи (гллупи) кој врска си немаат и само лупаат банови како безвеза.А ми се игра на некој добри МК сервери па дај кажете некој освен Мах серверите кој неможам да влезам.
Не тражи, нема.. Баниран сум на 20 Македонски сервери за ЏАБЕ !

Kajgana Shop

На врв Bottom