- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510

Icenberg

Yo, hire me, bitch!Незнам дали е постирано до сега...
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q5fd95h4HCs&feature=endscreen
Брат, ти да не си од Јеховини сведоци?Серијата и сторијата е добра но премногу на младината им се прикажува кландестрин методи многу делови требало барем да имаат цензура.
Дека тебе ти треба многу. Tough life. Пораснете бе, доста филмови правење.Ne be ali jebiga tuka davaat 40 procentno sranje a ostatokot e kofein,efedra I kolfidon I sekako otrovite a reakcijata e vo metalni improvizirani reaktori..upm ni fali eden stvarno dobar kristal na pazarov.
Ne be ali jebiga tuka davaat 40 procentno sranje a ostatokot e kofein,efedra I kolfidon I sekako otrovite a reakcijata e vo metalni improvizirani reaktori..upm ni fali eden stvarno dobar kristal na pazarov.
Кога веќе сме кај Dr. Neil deGrasse Tyson, сте го гледале видеото на On The Verge со него како гостин? Според мене, најдобра емисија им беше тоа, а и типот е откачен тотално. Жива легенда, искрено ви препорачувам да го ѕирнете. Моментот кога тој е најавен е на 22:20-тина секунди. Видеото тука.
Сигурно тоа ги натера неговите фанови (баби и дедовци) да ја симнат на торент.Колку само ја пофали Breaking Bad Јанко Илковски во неговата емисија...![]()
За нив само оваСигурно тоа ги натера неговите фанови (баби и дедовци) да ја симнат на торент.