BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
osven taa?generals, zero hour е најдобар
таа уствари највеќе ја игравме лан...
osven taa?generals, zero hour е најдобар
таа уствари највеќе ја игравме лан...
Сите од Tiberium серијалот се добри, освен последната, Tiberium Twilight.osven taa?
mame 32Ај препорачајте некој игри со сплит скрин да може да се игра т.е. да можат двајца на еден компјутер,а тоа да не се ПЕС,ФИФА,НБА итн.
Фала
Worms ArmageddonАј препорачајте некој игри со сплит скрин да може да се игра т.е. да можат двајца на еден компјутер,а тоа да не се ПЕС,ФИФА,НБА итн.
Фала
wacky rases. micro machines v5mame 32
mame 32
Не се заебавајте беWorms Armageddon
Wacky races. Colin mcrae(ne sum sig dali e vaka imeto)Дај кажете некоја со коли, што може да се игра со повеќе играчи, на 1 компјутер....
MicroMachines V4Не се заебавајте бе
Нешто поозбилно,по ново
NFL и NHL пробај гиАј препорачајте некој игри со сплит скрин да може да се игра т.е. да можат двајца на еден компјутер,а тоа да не се ПЕС,ФИФА,НБА итн.
Фала
Добра е јас ја имам играно интересна ми е мене ептенНекој што ја има играно Bully или Bully Scholarship Edition да сподели искуство?
Дали навистина е толку добра играба колку што ја фалат сите?
Обичната Bully ја нема за на компјутер. Scholarship Edition е како подобрена верзија и таа излезе за на компјутер.Некој што ја има играно Bully или Bully Scholarship Edition да сподели искуство?
Дали навистина е толку добра играба колку што ја фалат сите?
Без проблем ќе ги играш сите игри од Need for Sрeed серијалот се до новата Most Wanted.Некој што е по игриве да ми препорача нешто за следнава конфигурација:
Pentium Dual-Core E5300 @ 2.60 Ghz
RAM: 2GB, DDR2 @ 800 MHz
VGA: nVidia GeForce 8500GT, 512MB, DDR2, 128 -bit
највеќе преферирам нешто со возење благодарам