Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,0%
  • Не

Гласови: 460 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.194
100% сум сигурен дека вонземјани не постојат
од каде баш 100%?
си видел, си бил кај нив,кафе си пиеш со некој вонземјанин,имаш роднини вонземјани,пријатели на марс...???:pos2:

pa mozda ali ja veruvam deka ne postojat a ako postojat sigurno se neprijatelski nastroeni kon nas i sakaat da ne porobat!
neka probaat samo ja prv ke stanam da se boram protiv niv !!!:pos::pos::pos:

inaku citav u vesnik deka ima napraveno kniga priracnik za otpor protiv vonzemjanite ako ne napadnat ! pisuvalo deka covestvoto mora da koristi guerilla tactics kako na al qaeda ako saka da pobedi !!

HAHAHA ne mozetet da kazete 100% postojat ili 100% ne postojat bez dokaz!
licno mislenje milsam deka ima..

според мене постојат ...

абе има многу видеа како некој снима нешто и....оп ке се јави некое Нло.... ама дали е монтажа или можеби пак не е..тоа никој не знае...:nesvest:

Види вака. Јас мислам дека постои живот на друга планета, ама мислам дека не се понапредни од нас во технологијата. Ако беа ке дојдеа овде, ке пратеа некое чудо за да не надгледуваат, да шпиунираат И така.

Види вака. Јас мислам дека постои живот на друга планета, ама мислам дека не се понапредни од нас во технологијата. Ако беа ке дојдеа овде, ке пратеа некое чудо за да не надгледуваат, да шпиунираат И така.

Тоа што ти лично не си видел, не значи дека се немаат доближено до Земјата, нели? :)

Ја мислам дека постои живот на други планети! Мора да постои бе од толку многу планети и мислам дека има живот на уште мнооогу планети! Сите велат за да има услови за живот мора да има вода, али можда има такви видови што можат да живеат на 1000 степени целзиусови без вода!

Во теорија, од толку милиони галаксии мора барем на една планета од сите нив да има живот. Тоа не мора да биде вонземјанин туку некои ситни микроорганизми. Е сега имаше на Дискавери според тврдењето на некој научник дека пред мнооооогу милиони години паднала комета на нашата планета. Во кометата имало вода и ситни микроорганизми. Е сега зависи од условите на планетата тие се прилагодиле и така може сме настанале. Е сега прашање е од каде дошла таа комета и тие микроорганизми.

Што ќе речите на ова. Вонземјани и UFO насликани во пирамидите.

UFO-Alien-Egypt-Pict.jpg

http://www.alien-ufo-pictures.com/

90% sum siguren deka ova e vmetnato ,nema veza so slikata , pa i nekako pred Et i bledo , a ET se gleda cisto ?!

Definitivno namestalka !!!:pos2:

2aliensegyptred.jpg

od istiot sajt , kade tuka najdoa ET ili NLO !!???

Jas gledam jamo dvajca Egipjani koi si sedat ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom