Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Се шпекулираше пред едно 5-6 години дека у Вардар ќе игра хахха
Се шпекулираше пред едно 5-6 години дека у Вардар ќе игра хахха
И јас давам по 10 гола од натпревар за тимот од маало.Неможеш да споредуваш играч на Штутгарт со овие другиве,не се утепувај.http://www.bhsupersport.com/nogomet-arhiv/5401-ibišević-ispred-messija,-falcaa,-suareza,-el-shaarawyja-i-ostalih.html за дечкото што пред некој ден го ставаше Ибишевиќ во темава![]()
растура гомново у легиа варшава бе, какви евроголови има давано по по
у затвор е брено, и додека е у затвор сао паоло му дадоа договор на 2-3 години за да му ја издржуваат фамилијата, а и после затворот да се врати кај нивМислим дека е во затвор брено,освен ако не го пуштиле сеа
.
Како бе у затвор ? Прв пат слушам за ова ? Што се случи?у затвор е брено, и додека е у затвор сао паоло му дадоа договор на 2-3 години за да му ја издржуваат фамилијата, а и после затворот да се врати кај нив
Си ја запали куќата. Осуден е на три години и девет месеци.Како бе у затвор ? Прв пат слушам за ова ? Што се случи?
Си ја запали вилата, доведувајќи го семејството во опасност. Психички проблеми имал нешто (кои се поврзуваа со неговите чести повреди), барем како што пишуваат медиумиве. Три години и девет месеци затвор го осудија.Како бе у затвор ? Прв пат слушам за ова ? Што се случи?
Сури????Си ја запали куќата. Осуден е на три години и девет месеци.
http://www.goal.com/en-gb/news/3267/germany/2012/07/04/3220292/breaking-news-breno-sentenced-to-three-years-and-nine-months
и овој да не беше фудбалер така ќе завршеше бездомник у бразииииил... уште полошо!Сури????
Бате кај си го гледал ти овојNikolai Groß.
Малкумина го знаат овој фудбалер, но според мене местото му е тука. Пред малце играв ФИФА 10 и налетав на него, и се сетив кога играше во Хофенхајм. Беше одличен во Хофенхајм, незнам зошто го продадоа, сеа гледам игра во трета лига.
![]()
Му оставил голем впечаток од тамуИзгледа јак бил на фифата. Баг.