Дали некој може да ми помогне во врска со зголемување на пенисот?

• Креатор на темата Креатор на темата Marcys_DE
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
12
Локација
Deutschland
Zdravo, dali mozhe da mi dadete vashi mislenja, za zgolemuvanje na penisot, i kolku e normalnata golemina na istoto... Vi blagodaram !

Господ.

едит: Бар според интернетов од 12-16 ? +- ...а според македонските алфа мажјаци , 21 + :)
Pa da ti kazham iskreno... koga i da padne muabet so moite prijateli, drugari vo vrska za seks so devojki i sl , site kazuvaat deka im se bash taka ko so kaza 21... toa mie malku cudno, ama vaka na pocetokov ko da svakjam deka ne e problemot do mene :)

Pa da ti kazham iskreno... koga i da padne muabet so moite prijateli, drugari vo vrska za seks so devojki i sl , site kazuvaat deka im se bash taka ko so kaza 21... toa mie malku cudno, ama vaka na pocetokov ko da svakjam deka ne e problemot do mene :)

а ти стварно мислиш дека некој ке ти признае дека му е 14-15-16? :) дај не зезај :) нормално е сите да додаваат по некој сантиметар во муабет :)

а ти стварно мислиш дека некој ке ти признае дека му е 14-15-16? :) дај не зезај :) нормално е сите да додаваат по некој сантиметар во муабет :)
Abe pa shto znam ebago shto imash da se sramish od toa shto go imash :) Hahah ok sega mi e jasnoo... site Filmadzii :)

Abe pa shto znam ebago shto imash da se sramish od toa shto go imash :) Hahah ok sega mi e jasnoo... site Filmadzii :)

па големината на половиот орган и висината се едни од поголемите комплекси кај мажите :) така да има доста луѓе што се срамат од тоа... па на крај краева не сме сите совршени :)

Zdravo, dali mozhe da mi dadete vashi mislenja, za zgolemuvanje na penisot, i kolku e normalnata golemina na istoto... Vi blagodaram !
не ти е пенисот мал него девојките со кои досега си имал интимни односи имале големи вагини:icon_mrgr:затоа барај си девојка со мало вагинче:ROFLMAO: и твојот одеднаш ќе биде 21+:)

Нема помош, ако ти е мал- мал ти е. Според народните (маалски преданија) кога ќе го префатиш со две раце и имаш вишок (без разлика колкав е тој вишок) добар си. Ако немаш вишок, мал ти е, и фати работи, прави пари.

А ти ја отвори темава за утеха или за да ги испљукаш јавно другарите шо се фалат дека им е "21 cm"?

А ти ја отвори темава за утеха или за да ги испљукаш јавно другарите шо се фалат дека им е "21 cm"?
Можеби ја отворил темата да види која од девојките ке се залета по сантиметри :)

ако го чуваш УГОЛ НОВ од кај знаеш дали е доволен или не,остај шо ти кажуваат луѓето......едно е теорија,а сосема друго е пракса,еве женките веќе те искараа,очигледно ги боли и повредува алат од 21+ см

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom