Breaking Bad

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.997
Поени од реакции
12.653
Вакво нема никој ставено..мислам...
:icon_lol:
Внимание!!! Спојлер ;)

Nex

Член од
31 декември 2012
Мислења
171
Поени од реакции
192
Серијата и сторијата е добра но премногу на младината им се прикажува кландестрин методи многу делови требало барем да имаат цензура.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.997
Поени од реакции
12.653
Серијата и сторијата е добра но премногу на младината им се прикажува кландестрин методи многу делови требало барем да имаат цензура.
Покрај сиот тој интернет и сите улици на светот мислиш дека треба!?

Nex

Член од
31 декември 2012
Мислења
171
Поени од реакции
192
Покрај сиот тој интернет и сите улици на светот мислиш дека треба!?

Да, интернет имаш мануал и не е доволен не можам јас економски техничар или мој другар електро да го изведе туку некој со минимум средна хемиска или фармација(ама кој стварно имал акл) или дипломирани хемичари кои да знаете ги прават овие работи...зборам за млади 23-26 годишни лица, посебно GHB оти е лесно да се направи, а ти прочитај брошура повели и кажи ми како ќе го изведеш процесот ОК?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.997
Поени од реакции
12.653
Да, интернет имаш мануал и не е доволен не можам јас економски техничар или мој другар електро да го изведе туку некој со минимум средна хемиска или фармација(ама кој стварно имал акл) или дипломирани хемичари кои да знаете ги прават овие работи...зборам за млади 23-26 годишни лица, посебно GHB оти е лесно да се направи, а ти прочитај брошура повели и кажи ми како ќе го изведеш процесот ОК?
Ако сакам да најдам ќе се потрудам и ќе најдам...е сега не значи дека нема да загинам во процесот како што е чест случај кога станува збор за производство на Мет ;)

Nex

Член од
31 декември 2012
Мислења
171
Поени од реакции
192
Многу гинат, дали од труење, дали од експлозија бидејќи е егзотермен процес и на крахј краеви не се замарајте, купи каптагон тоа е лек кој во организмот се трансформира во мет и точка.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Scumbag Nex, хејта ББ шо у јавност прикажуваат (не целосно) метод за правење мет со фејк супстанци, а го постира ова на најмасовниот форум у МК:
купи каптагон тоа е лек кој во организмот се трансформира во мет и точка.

Nex

Член од
31 декември 2012
Мислења
171
Поени од реакции
192
Scumbag Nex, хејта ББ шо у јавност прикажуваат (не целосно) метод за правење мет со фејк супстанци, а го постира ова на најмасовниот форум у МК:

Не хејтам, го изгледав цел и напишав

А ајде да те видам стасај до каптагон, кога ќе стасаш јави ми се оти е нерегистриран во МК и во низа земји нзабранет во 2001 имаше цели трактори каптагон исфрлени од учките по патот(памтите нели).

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Уа за Декстер - методот на сериски убиец е откриен.
Уа за Homeland - поради ширење на радикалниот исламизам.
Уа за Californication - алудира на промискуитет и никакви последици(дури и станување најјак ебач) од земање кокаин, трева и конзумирање алкохол.
Уа за Boardwalk Empire - секој втор сака да е опасен мафијаш.

Можам вака цел ден...

Сега сфаќаш колку ти е безврска мислењето? Како што рече некој погоре, сигурно тие кои би сакале да дознаат за целосната постапка би го барале методот на друго место а не во серија.

Kajgana Shop

На врв Bottom