Дали си ја видел оваа банкнота?

• Креатор на темата Креатор на темата Ал 
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се дур публиката се забавува, јас сум среќен
smiley-dance006.gif

Jак ти е сајтот инаку. Ако сакаш линкче на Емагаре, гратис, пиши таму, ќе средиме работа. И јас во времето држев вакво нешто, vistina.mk се викаше.
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 20:14 ---

Важи срце, само ти да си ми среќно.
VFovF.jpg
Ми се причинува или во ова горното купче се е 10ки само најгорната пара е 100ка?

а што ако банкнотава е во некое село, кај што нема компјутери, а не пак интернет??.......или кај некои цигани неписмени, што не знаат што е интернет, а не пак форум па да го прочитаат ова??? откажи се од парава (y)
^Сарказам? :rolleyes:

Ми се причинува или во ова горното купче се е 10ки само најгорната пара е 100ка?

Не ти се причинува, фраеров намерно ставил еден куп 10ки и ги покрил со 1 стотка за да изглеаат големи париве:pos:

Кој патетичен еј :tapp:

Трет ден од 2013 а веќе го имаме ИДИОТОТ НА ГОДИНАТА...

99445653.jpg

Ами не ти замерувам, никогаш не си видел толкаво купче пари, затоа мислиш дека се многу дури и ако сите беа стотки. Не дека овие информации ќе ти требаат некогаш, ионака не си ти за со пари работење, ама едно толкаво купче има обично 30-50 банкноти така да и сите стотки да се пак е ситна пара.

Туку поентата на сликата беше да ти ја исполнам желбата за чкртање со пари, а не да се курчам колку ги имам. Ама ај, сум нашол од кого да очекувам смисол за хумор. Ракетна физика е тоа за тебе :P

... вика човекот што не може ни со толку да се чатали
sarcastic_hand.gif

Абе вистина немам и се востанови дека сум пичка во душа, ама тебе те снема некако откако те замолив АКО СИ НАВИСТИНА фраер да киниш 1000ка - да ја исецкаш ЦЕЛОСНО ама изгледа и ти неможеш со толку да се чаталиш? :D

70333383.jpg

Ау, па јас мислев дека ти слабо гледаш ама ти апла ќор си бил.. Прво со монетата, сега тврдиш дека ме снемало а јас од тогаш повеќе постови од тебе имам.

Јави се ти момак на (02) 2050999 и барај го доктор Михајлов. Еве во случај да ти е матно...

(02) 2050999

Ах бе колку сакам да излезе од негде типчето на фејсбук што ја имаше стаено сликата откако го продал тутунот па да ве заќути.... :p
(во топ 100 ретардирани беше ставена сликата)

Е не можете да се истепате. Ал па и ти искини ја чим веќе си почнал и уште еднаш ќе прашам од кога се врти 50 ката со магарето? :) Пред некој месец имав една таква 50 ка, ама одма ја потрошив. :) Oбично често налетувам на такви пари што се не има пишано на нив ама магарево беше најдобро :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom