Apple веќе тестира нови верзии на iPhone и iOS

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Се е некако интегрирано на софтверски план, не е фрагментирано како на Андроид, додека пак хардверски сега за сега со сегашните апликации и ОС е сосема брз
Наместо да кажеш некоја импресија, ти направи класичен клише муабет што нема врска.

Наместо да кажеш некоја импресија, ти направи класичен клише муабет што нема врска.

А што сакаш ти импресија, како иде Фејсбукот или Скајп? Ма дај молим те, пореална имресија од тоа нема

А што сакаш ти импресија, како иде Фејсбукот или Скајп? Ма дај молим те, пореална имресија од тоа нема
Ајфонот што си го земал чини солидна сума на пари. Андроид во тој ценовен ранг не лагира, му работат сите апликации како што треба. Не генерализирај, и не споредувај некој мочан ВИП Дроид со 4Ѕ.

Ајфонот што си го земал чини солидна сума на пари. Андроид во тој ценовен ранг не лагира, му работат сите апликации како што треба. Не генерализирај, и не споредувај некој мочан ВИП Дроид со 4Ѕ.

А каде тоа јас некаде воопшто спомнав дека Андроид лагира и дали им работат сите апликации???????????

Јас реков дека Епл работи, a не дека Андроид не работи, а ти читај ме како сакаш

Јас имам 4S од пред неколку дена, не сум епл фан бој, ама мора да се признае дека телефоните им се одлични, реално. Се е некако интегрирано на софтверски план, не е фрагментирано како на Андроид, додека пак хардверски сега за сега со сегашните апликации и ОС е сосема брз

Па зарем излажав кога реков дека Андроид е фрагментиран?

Па зарем излажав кога реков дека Андроид е фрагментиран?
а чекај малку :) дали си задоволен на iOS односно 4ѕ и дали му правиш нешто на пример најмала ситница да речеме мултимедијални содржини (слики,клипчиња и сл.) да ставиш во ајфон и тоа без помош на ПЦ-то и без помош на интернет :) односно да биде независен од другите било кој уреди освен блутут.?

а чекај малку :) дали си задоволен на iOS односно 4ѕ и дали му правиш нешто на пример најмала ситница да речеме мултимедијални содржини (слики,клипчиња и сл.) да ставиш во ајфон и тоа без помош на ПЦ-то и без помош на интернет :) односно да биде независен од другите било кој уреди освен блутут.?

Mожам, има wi-fi sync... А можам и многу повеќе од тоа. Абе вие сте стварно чудни, мислите дека iOS ептен те ограничува, па ако знаш знање и те како ќе си го средиш по твој вкус телефонот. Единствено што ме нервира и што фабрички не може да се подеси е во нотификацискиот дел што се влече надолу да има кратенки за вајрлесот, 3Г и уште некои работи. Е единствено тоа го немам, ама можеби ќе го имам тоа ако излезе џејлбрејк за 6.0.

Mожам, има wi-fi sync... А можам и многу повеќе од тоа. Абе вие сте стварно чудни, мислите дека iOS ептен те ограничува, па ако знаш знање и те како ќе си го средиш по твој вкус телефонот. Единствено што ме нервира и што фабрички не може да се подеси е во нотификацискиот дел што се влече надолу да има кратенки за вајрлесот, 3Г и уште некои работи. Е единствено тоа го немам, ама можеби ќе го имам тоа ако излезе џејлбрејк за 6.0.

:pos: Можеш, ама да биде без интернет зашто Вај-Фај е дел од интернет :D значи ти зависиш на ајфон,а не ајфон да зависи од тебе и интернет:) знам добро за iOS и ептен е ограничено зашто без пари ништо од тоа ,а за џејлбрек за иОС 6-ка веќе е одамна излезен но не ти препорачувам барем засега дури до фебруари или март http://absinthejailbreak.com/jailbreak-unlock-guides/ ,а што се однесува нотификациски бар што има опции и достапност како кратенки можеш да ставиш без џејлбрек ама прво ќе си платиш:pos: и на крај се плаќа и за џејлбрек значи се на се сосе ајфон вкупно ќе плаќаш па пресметај колку ќе излезе :eek: (знам за iOS инаку не е за џабе имам ајпад 3 :D) кога со тие пари со сите џиџи-миџи и кратенки го има хај-енд смартфони Андроид па дури и од оние ефтините андроиди го има,ама се несмасни и нестабилни колку пари толку музика;)

^

Друже, не знам на какви тешки дроги си, ама од овоа што го пиша нема везе од А до Ш
.

Шо бе можеби не се изразував убаво туку како ќе работи Wi-Fi ако немаш интернет :facepalm:

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom