Тато и мама православни, јас атеист

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Нули....го изменив постот не си видел.
Штом си се нашол, би требало и Бог да си го нашол.
Чудна работа ова што тврдиш, ама него не го сретнав во патешествието.

Sent from my Nexus

Why?

Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Да не го бараш како рибата океанот што го барала?
Не знам како рибата го барала океанот, ама знам дека ниту еден од боговите познати на земниов свет меѓу луѓево не најдов.

Sent from my Nexus

AntiSpamMaster

Find Beautiful Girls from your town for night
Член од
18 август 2011
Мислења
112
Поени од реакции
83
Свака вам част, мерило за памет и интелигенција е бројот на постови, свака вам част стварно, единствени сте по нешто во Македонија, уствари не, не се членовите на Кајгана криви за вашите ограничени сфаќања туку верата е крива. Пронајдете се себеси па после солете памет на некого за неговата вера.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не знам како рибата го барала океанот, ама знам дека ниту еден од боговите познати на земниов свет меѓу луѓево не најдов.

Sent from my Nexus
А кои се тие богови, дали имаш и најмала идеја за кого станува збор. Еве да почнеме од најпознатиот YAHWEH.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Свака вам част, мерило за памет и интелигенција е бројот на постови, свака вам част стварно, единствени сте по нешто во Македонија, уствари не, не се членовите на Кајгана криви за вашите ограничени сфаќања туку верата е крива. Пронајдете се себеси па после солете памет на некого за неговата вера.
На кого го упатуваш овој пост?
Наброј ги луѓето, иначе ова ти е ветер и магла.

Why?

Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
А кои се тие богови, дали имаш и најмала идеја за кого станува збор. Еве да почнеме од најпознатиот YAHWEH.
Па ти како вака побожен би требало да ги знаеш кои се.
Али не е битно, заедничко за сите е што се исто срање т.ест не постојат.

Sent from my Nexus

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Па ти како вака побожен би требало да ги знаеш кои се.
Али не е битно, заедничко за сите е што се исто срање, т.ест не постојат.

Sent from my Nexus
Kakов побожен:facepalm:
Не верувам у ништо, еве да ти кажам да знаеш. Верување како збор можеш да го исфрлиш од употреба со мене кога дискутираш. Тогаш да прејдеме накај тоа што ти и јас го знаеме. Кој бил YAHWEH знаеш или не?
Не ме занимаат догми од било каков вид и форма.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Не верувам у ништо, еве да ти кажам да знаеш. Верување како збор можеш да го исфрлиш од употреба со мене кога дискутираш. Тогаш да прејдеме накај тоа што ти и јас го знаеме. Кој бил YAHWEH знаеш или не?
Ќе гориш во пеколот... покај се, и поверувај... :D

AntiSpamMaster

Find Beautiful Girls from your town for night
Член од
18 август 2011
Мислења
112
Поени од реакции
83
На кого го упатуваш овој пост?
Наброј ги луѓето, иначе ова ти е ветер и магла.
На сите вас кои ми серете без некоја цел туку чисто колку да се сере. Кога ми спомна ветер и магла, пронајди се себеси инаку цел живот ти е ветер во магла.

Why?

Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Јахве е измислен лик од страна на луѓето кои го измислиле бидејќи не сакале да се помират со фактот дека не постои вечен живот и дека постои смрт. Па така тие си го измислиле јахве и му дале супер сила со која ним самите ќе им даде вечен живот во рајот.

Кратка верзија - срање.

Sent from my Nexus

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
На сите вас кои ми серете без некоја цел туку чисто колку да се сере. Кога ми спомна ветер и магла, пронајди се себеси инаку цел живот ти е ветер во магла.
Младичу....не ли е касно?:)
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 02:00 ---
Јахве е измислен лик од страна на луѓето кои го измислиле бидејќи не сакале да се помират со фактот дека не постои вечен живот и дека постои смрт. Па така тие си го измислиле јахве и му дале супер сила со која ним самите ќе им даде вечен живот во рајот.

Кратка верзија - срање.

Sent from my Nexus
Нема благе везе.....ќе треба да се помачиш многу повеќе од ова. Ги имаш сите ресурси што некогаш некој ги имал, не прифаќај ништо без да си сигурен.....барај со други зборови.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Бреј... полека не рипај... смири живци... Ок ;) Мора некако да се комуницира... тоа се само подбивања за да се отвори човек да мисли и на поинаков начин, можда не прифатлив од негова страна, но сепак треба да се гледа од што е можно повеќе агли... а агли нема оти се е во кружница... а за правите мудреци кои знаат да изгледаат будалести понекогаш, во спирала е реалноста... ондак е бескрајна и вечно обновлива... (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom