Gurdjieff
Bastardo dentro
- Член од
- 12 јануари 2011
- Мислења
- 3.645
- Поени од реакции
- 1.264
Да те исправам малку...и ти си во право. Иначе да во право си исто и Атеизам и фашизам и комунизам и марксизам
Да те исправам малку...и ти си во право. Иначе да во право си исто и Атеизам и фашизам и комунизам и марксизам
Па така признај си барем, у еден кош се и вера и религија и фашизам и комунизам... и други -изми.Да те исправам малку...и ти си во право
А јас пак Дедо Мраз го тражев....каква будала сум бил...Koлку што ќе ти треба време за да се најдеш сам себе.
Значи помалку од минута, со гугл мапс.Koлку што ќе ти треба време за да се најдеш сам себе.
Е тука си грешка...религијата нема врска со ...измите.Па така признај си барем, у еден кош се и вера и религија и фашизам и комунизам... и други -изми.
Теоретски ти треба 40 дел од секунда, ама практично во твојов случај најверојатно(ќе шпекулирам) единица со три у најдобар случај и четири па и повеќе нули, а можно и никогаш у најлош.Значи помалку од минута, со гугл мапс.
Sent from my Nexus
Не, воопшто не сум грешка. И те како има.Е тука си грешка...религијата нема врска со ...измите.
Браос бе ти личи... .бати разбудениот.
Никој ништо не ме учел, не сум наследил атеизам од никого. Иначе да во право си исто и Гурџевизам и фашизам и комунизам и марксизам
Koлку не разбираат луѓево е да се чудиш. Можеш вака да ги влечеш за нос со години.А јас пак Дедо Мраз го тражев....каква будала сум бил...
Атеист се пишувам......нема Дедо Мраз, џабе го тражам...
Не, воопшто не сум грешка. И те како има.
И ако веќе цитираш цитирај ко што сум рекол
А вие двајца беЕ тука си грешка...религијата нема врска со ...измите.
Е ако де..ти реков дека те исправам.Не, воопшто не сум грешка. И те како има.
И ако веќе цитираш цитирај ко што сум рекол
40 дел од секунда, единица со три, четири па и повеќе (што и да се), не е битно, од дамна сум пронајден јас.Теоретски ти треба 40 дел од секунда, ама практично во твојов случај најверојатно(ќе шпекулирам) единица со три у најдобар случај и четири па и повеќе, а можно и никогаш у најлош.
Ќути бе тиМир во куќата
Многу работи ти треба да разбереш, ама со овој памет, тееешкоооооо......Е ако де..ти реков дека те исправам.
Сега ќе те збунам ....религијата има врска само со егоИЗАМ.
Ова ако го разбереш како што требе....вади ми веднаш членска атеистичка картичка. ќе бегам од талемитите и се пишувам атеист...нека пукне хепта. Жив е Хептаграм XI или му догоре свеќата?
Нули....го изменив постот не си видел.40 дел од секунда, единица со три, четири па и повеќе (што и да се,), не е битно, од дамна сум пронајден јас.
Sent from my Nexus
Потврдуваш дека не си разбрал....скраја да е , за малку атеист ќе станев....пу,пу...Многу работи ти треба да разбереш, ама со овој памет, тееешкоооооо......
Гурабии и ѓурѓи нема потреба да разбирам, ионака траскаат глупости. А атеист си станат откога си роден, ама тебе не ти е уште јасно. И тешко да ќе сфатиш.Потврдуваш дека не си разбрал....скраја да е , за малку атеист ќе станев....пу,пу...
Не е твоја кривица...толку ти дал Бог...Гурабии и ѓурѓи нема потреба да разбирам, ионака траскаат глупости. А атеист си станат откога си роден, ама тебе не ти е уште јасно. И тешко да ќе сфатиш.