Xibalba
Господин Господин
Откако ја дочекавме Новата 2013 година со купишта желби и планови, редно е да ги сумираме во личен акционен план и да се зафатиме за работа.
Значи, споделете што конкретно сакате, планирате да реализирате на личен план преку годинава што е пред нас.
Еве јас прв ќе почнам (наредени се таксативно, а не по значење и приоритет):
- Да земам некој сертификат за Англиски (ИЕЛТС, ТОЕФЛ,..), т.е. да го освежам бидејќи почна да ми рѓее поради слабата употреба
- Да ја менам средината за 180 степени и назад, да прошетам што подалеку од тука
- Да прочитам барем 10 книги оваа година, минатата беше катастрофална со само 3-4 прочитани
- Да си најдам soulmate од понежниот пол, или таа да ме најде мене
- Да дарувам крв, мина многу време од студентските денови кога последен пат дарував
Толку ми текнува во моментов, можеби деновиве ќе ја проширам листата. Битно почнав...
ПС. Немојте веднаш со тролање, кој прв истрола шуга да фати
Значи, споделете што конкретно сакате, планирате да реализирате на личен план преку годинава што е пред нас.

Еве јас прв ќе почнам (наредени се таксативно, а не по значење и приоритет):
- Да земам некој сертификат за Англиски (ИЕЛТС, ТОЕФЛ,..), т.е. да го освежам бидејќи почна да ми рѓее поради слабата употреба
- Да ја менам средината за 180 степени и назад, да прошетам што подалеку од тука
- Да прочитам барем 10 книги оваа година, минатата беше катастрофална со само 3-4 прочитани
- Да си најдам soulmate од понежниот пол, или таа да ме најде мене

- Да дарувам крв, мина многу време од студентските денови кога последен пат дарував
Толку ми текнува во моментов, можеби деновиве ќе ја проширам листата. Битно почнав...
ПС. Немојте веднаш со тролање, кој прв истрола шуга да фати