Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако останеш таков како што си „заспан“, најверојатно цел живот....![]()
Апел до Ѓурџо.Gurdji од 1959 мислења гарантирам дека во најмалку 1950 ти се повторува зборот заспан, а истите не содржат појќе од 4-5 зборчиња вкупно, и најмалку 1500 од нив ти се во стилот ти си заспан и некое глупо сликче за хумор кој само ти го разбираш и ти му се смееш.
Јадно е тоа дури и за дете од прво одделение, а камоли за чоек кој потрошил 16 години од својот живот на будење, а кутриот место тоа си отишол у длабока кома.
Брат...па не е моја кривица што си заспан па не разбираш ни од вицеви...а нели нешто поозбилно околу религија...Gurdji од 1959 мислења гарантирам дека во најмалку 1950 ти се повторува зборот заспан, а истите не содржат појќе од 4-5 зборчиња вкупно, и најмалку 1500 од нив ти се во стилот ти си заспан и некое глупо сликче за хумор кој само ти го разбираш и ти му се смееш.
Јадно е тоа дури и за дете од прво одделение, а камоли за чоек кој потрошил 16 години од својот живот на будење, а кутриот место тоа си отишол у длабока кома.
Стави си го во г“з апелот...заспан еден...Апел до Ѓурџо.
Ѓурџо,престани со фразите и престани сите да не категоризираш како заспани.(Освен Ошо и Игорче,тие се твоите верни поданици).
Жити бркот!
![]()
Брат...па не е моја кривица што си заспан па не разбираш ни од вицеви...а нели нешто поозбилно околу религија...
--- надополнето: 31 декември 2012 во 15:41 ---
Стави си го во г“з апелот...заспан еден...![]()
Поема би напишал за тебе,а ќе гласи:Како ги слушав глупостите на Ѓурџо.Стави си го во г“з апелот...заспан еден...![]()
Се најубаво и на тебе...и помини одкај црквата пред да идеш на славење..То Гурџи мајсторе, само терај. Нема ти спас дружеали сепак ќе испијам едно кафе со тебе.
Ај сеа убав помин вечерва, нека ти донесе новата година многу здравје, среќа и љубов, токму по овој редоследи се разбира да се разбудиш конечно
Поздрав сеа, отидов да се спремам за вечер.
На црква брат...таму е спасот.Поема би напишал за тебе,а ќе гласи:Како ги слушав глупостите на Ѓурџо.
П.С Каде за нова година Ѓурџо?
Сан Марко?
Овој е во кома, тешко дека би ја видел "светлината на денот" во догледно време.....жално.Стави си го во г“з апелот...заспан еден...![]()
Абе покушавам малку да го пробудам...ама во длабока кома е+сака да се прчи ....Овој е во кома, тешко дека би ја видел "светлината на денот" во догледно време.....жално.![]()
Е Игорче,Игорче "Светнат" си ти.Овој е во кома, тешко дека би ја видел "светлината на денот" во догледно време.....жално.![]()
Скока пред к** како прле пред магаре.Абе покушавам малку да го пробудам...ама во длабока кома е+сака да се прчи ....
Игорче јас ти посакувам да си најдеш девојче во новата 2013,иако си утепан во суратот.Скока пред к** како прле пред магаре.
Фала, и ја ти посакувам да ти се исполни желбата и да си фатиш дечко во новата 2013.Игорче јас ти посакувам да си најдеш девојче во новата 2013,иако си утепан во суратот.
Да апстинираш од раѓање лоша работа е.
![]()
Игорче јас со искрени намери бев...Ти педер ме напраи.Фала, и ја ти посакувам да ти се исполни желбата и да си фатиш дечко во новата 2013.