Црква!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan96
  • Време на започнување Време на започнување
Светото место,на Евреите,Муслиманите и Христијаните,Ерусалим треба да биде збришано од лицето на земјата.Нека се котат змии отровници на тоа место.

-Фридрих Ниче

Ако останеш таков како што си „заспан“, најверојатно цел живот....:pos:

Gurdji од 1959 мислења гарантирам дека во најмалку 1950 ти се повторува зборот заспан, а истите не содржат појќе од 4-5 зборчиња вкупно, и најмалку 1500 од нив ти се во стилот ти си заспан и некое глупо сликче за хумор кој само ти го разбираш и ти му се смееш.

Јадно е тоа дури и за дете од прво одделение, а камоли за чоек кој потрошил 16 години од својот живот на будење, а кутриот место тоа си отишол у длабока кома.

Gurdji од 1959 мислења гарантирам дека во најмалку 1950 ти се повторува зборот заспан, а истите не содржат појќе од 4-5 зборчиња вкупно, и најмалку 1500 од нив ти се во стилот ти си заспан и некое глупо сликче за хумор кој само ти го разбираш и ти му се смееш.

Јадно е тоа дури и за дете од прво одделение, а камоли за чоек кој потрошил 16 години од својот живот на будење, а кутриот место тоа си отишол у длабока кома.
Апел до Ѓурџо.

Ѓурџо,престани со фразите и престани сите да не категоризираш како заспани.(Освен Ошо и Игорче,тие се твоите верни поданици).

Жити бркот!

:vozbud:

Брат...па не е моја кривица што си заспан па не разбираш ни од вицеви...а нели нешто поозбилно околу религија...
--- надополнето: 31 декември 2012 во 15:41 ---
Апел до Ѓурџо.

Ѓурџо,престани со фразите и престани сите да не категоризираш како заспани.(Освен Ошо и Игорче,тие се твоите верни поданици).

Жити бркот!

:vozbud:
Стави си го во г“з апелот...заспан еден...:pos:

Брат...па не е моја кривица што си заспан па не разбираш ни од вицеви...а нели нешто поозбилно околу религија...
--- надополнето: 31 декември 2012 во 15:41 ---

Стави си го во г“з апелот...заспан еден...:pos:

То Гурџи мајсторе, само терај. Нема ти спас друже:P али сепак ќе испијам едно кафе со тебе.

Ај сеа убав помин вечерва, нека ти донесе новата година многу здравје, среќа и љубов, токму по овој редослед;) и се разбира да се разбудиш конечно:cool:

Поздрав сеа, отидов да се спремам за вечер.

То Гурџи мајсторе, само терај. Нема ти спас друже:P али сепак ќе испијам едно кафе со тебе.

Ај сеа убав помин вечерва, нека ти донесе новата година многу здравје, среќа и љубов, токму по овој редослед;) и се разбира да се разбудиш конечно:cool:

Поздрав сеа, отидов да се спремам за вечер.
Се најубаво и на тебе...и помини одкај црквата пред да идеш на славење..;)
--- надополнето: 31 декември 2012 во 15:52 ---
Поема би напишал за тебе,а ќе гласи:Како ги слушав глупостите на Ѓурџо.

П.С Каде за нова година Ѓурџо?
Сан Марко?
На црква брат...таму е спасот.;)

Овој е во кома, тешко дека би ја видел "светлината на денот" во догледно време.....жално.:facepalm:
Абе покушавам малку да го пробудам...ама во длабока кома е+сака да се прчи ....

Игорче јас ти посакувам да си најдеш девојче во новата 2013,иако си утепан во суратот.
Да апстинираш од раѓање лоша работа е.

;)
Фала, и ја ти посакувам да ти се исполни желбата и да си фатиш дечко во новата 2013.

Фала, и ја ти посакувам да ти се исполни желбата и да си фатиш дечко во новата 2013.
Игорче јас со искрени намери бев...Ти педер ме напраи.

Ако ми потенцираш потајно дека си,не е проблем,имаш теми за педери на форумов,снајди се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom