Црква!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan96
  • Време на започнување Време на започнување
Нема суден ден бе неандарталец, ако сеа си ги исечам јас вените, суден ден ли ќе биде или јас така сум одлучил?
Batka, suden den ke ti bide koga Gospod ke resi i na umrenite i zivite da im sudi ush ednush za konecno. A samootepanie e gref, smrten :)

Taka de.
Ubistvo i samoubistvo se smrt(ni grevovi)

Нема везе. Gurdjieff тија гревој ги лечи со неколку Оче Наш и три пати одење у црква. И после то ко нов си бил.

Ама џабе ни е, не разбираме ништо, заспани сме.

А Гурџи педер, нејќе да не разбуди.

Јас немам намера ни да одам.:D
ти си богохуљац :D
убаво е да се иде , на крај краева и ете да нема ништо барем душата ја осеќаш посвежа и ти се јача самодовербата

Нема везе. Gurdjieff тија гревој ги лечи со неколку Оче Наш и три пати одење у црква. И после то ко нов си бил.

Ама џабе ни е, не разбираме ништо, заспани сме.

А Гурџи педер, нејќе да не разбуди.
Грешка си брат....Г. нема гревови.Мене Бог директно ми кажува како да не грешам.
Тоа вие атеистите и христијаните „направи сам“ требе да одите на црква и Оче Наш за да се исчистите од гревовите...

ти си богохуљац :D
убаво е да се иде , на крај краева и ете да нема ништо барем душата ја осеќаш посвежа и ти се јача самодовербата

Душата ја осеќам посвежа коа ќе се напафкам, а самодоверба градам со тоа што сум атеист

Нема суден ден бе неандарталец, ако сеа си ги исечам јас вените, суден ден ли ќе биде или јас така сум одлучил?
Абе заспан.....далеку си од тао ти нешто да одлучиш.
Прво се „пробуди“ па потоа одлучувај...ваков како што си Бог ќе ти суди.

Грешка си брат....Г. нема гревови.Мене Бог директно ми кажува како да не грешам.
Тоа вие атеистите и христијаните „направи сам“ требе да одите на црква и Оче Наш за да се исчистите од гревовите...

Гурџи и на оние у една установа у една скопско село им се обраќал Бог, директно:cool:

Гурџи и на оние у една установа у една скопско село им се обраќал Бог, директно:cool:
Епа еднаш ти кажував, ама требе да ти цртам изгледа.
Мала е разликата меѓу тие и оние...само требе да ја видиш. Ама ти како заспан не го можеш тоа...

Душата ја осеќам посвежа коа ќе се напафкам, а самодоверба градам со тоа што сум атеист
Zaspan si!

Gurdjieff kazi mu be, kazi mu!!

Venecija=Vinica

Toa e Hram Bozji!

Dzurdzefbljak be, znaeme za tebe. Ti si nezacnat. Divine-no si oploden u glata

Епа еднаш ти кажував, ама требе да ти цртам изгледа.
Мала е разликата меѓу тие и оние...само требе да ја видиш. Ама ти како заспан не го можеш тоа...

ТИе се тие, а ти си оние, претпоставувам.:P

Гурџи, а да баталиш ти религијава, најарно ќе биде.

Ај шо си потропил залудно 16 години јеби га, било па прошло. Заеби религијава. Не е за тебе, те оптоварува многу. И на погрешен начин ти влијае.

Џабе и у црква одиш:(

Zaspan si!

Gurdjieff kazi mu be, kazi mu!!

Venecija=Vinica

Toa e Hram Bozji!

Dzurdzefbljak be, znaeme za tebe. Ti si nezacnat. Divine-no si oploden u glata
Абе момче.....магаре да беше до сега ќе сватеше дека не ти одговарам на твоите повици...
Такви нововерци како тебе ги има со лопата да ги ринеш...ај сега оди и легни си....и така си заспан цел живот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom