Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
На Паско 2 смрзнати кокошки да му даеш едната ќе му одлета а не па тим да води на натпревар..

ах нашиот чудесен Ливерпул..
Eve i ovoj kobi!!!

A be, samo pozitivno!

Ke bide! Better believe it!
Ili ke urgiram kaj Al kaeda da go gagjaat noviot ajrodrom u Bitola!

А која позиција треба Даунинг да игра? Да не мислиш оти треба лево крило да игра? И да, боље Лукас и Ален денеска да играт заедно на holding midfeld role му даваат цврстина и стабилност на средината и одбраната
Така е. Цврстина и стабилност е тоа што ни треба. Креативност никако. Ај можи и ќе за ја задржиме топката и ќе извадиме нерешено.Ипак играме против Хари Реднап :coffee:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 16:04 ---
^ Би сакал оваа да ни биде плејмејкер :rolleyes:
Ја би за деструктивец ипак :D :D
А ја пак би сакал само да ја ебам :coffee:

Така е. Цврстина и стабилност е тоа што ни треба. Креативност никако. Ај можи и ќе за ја задржиме топката и ќе извадиме нерешено.Ипак играме против Хари Реднап :coffee: А ја пак би сакал само да ја ебам
--- надополнето: 30 декември 2012 во 16:04 ---:coffee:
Pa i ovoj kobi be!

Ima da tepame 4-1! A i pari da zeam plus :) ;)

Така е. Цврстина и стабилност е тоа што ни треба. Креативност никако. Ај можи и ќе за ја задржиме топката и ќе извадиме нерешено.Ипак играме против Хари Реднап :coffee:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 16:04 ---

А ја пак би сакал само да ја ебам :coffee:
пази колку е скромен :D душичка :pos:

Pa i ovoj kobi be!

Ima da tepame 4-1! A i pari da zeam plus :) ;)
Нити ќе тепаме нити пари ќе земиш. Само ајде.....
А ако тепаме заради кобењево тогаш пред секој меч има лично мајки и шајки да пцујам по секој

Бенитез е уште еден доказ дека ако те бива не е потребно којзнае колку време за резултати. Се кладам дека до крај на сезона ќе собери повеќе поени од Роџерс (ако и двата останат менаџери до Мај) . Значи Бенитез дојде негде кај 13то коло?? 13 утакмици плус имаше Роџерс па пак ќе има помалку поени на крајот

Бенитез е уште еден доказ дека ако те бива не е потребно којзнае колку време за резултати. Се кладам дека до крај на сезона ќе собери повеќе поени од Роџерс (ако и двата останат менаџери до Мај) . Значи Бенитез дојде негде кај 13то коло?? 13 утакмици плус имаше Роџерс па пак ќе има помалку поени на крајот

па се разбира дека Бенитез ќе има повеќе бодови од БР. Бенитез беше и уште е звер .. каде каде поголем тактичар од нашиов. ама не .. управата мн излезе паметна ни понуда да не достави до Бенитез :place:

леле Паско :tapp:

Добитната комбинација беше Бенитез + Пако Ајестаран мислам се презиваше. И тој беше страшен тактичар. А па тек Кларк да го имавме тогаш. Бенитез + Кларк = силување
--- надополнето: 30 декември 2012 во 17:00 ---
Али без гајле. Сезонава немавме приоритети. Само така колку да се изигра сезоната. На лето велемајсторот ремонт ќе прави па и наредната нема да имаме амбиции туку само да се воигра тимот. па тек после тоа во 2014/15 ќе се бориме за 4то место и нема да успееме. Е тогаш тимот има да се дораспадни. Па одново ремонт и средување. Ајде уште 3 сезони без амбиции. Па пак распад систем и пак одново (y)
Земаме играч кому му истекува договорот на лето за 12 милиони ФУНТИ а за 7 Челзи Ба си го зема :pos:

Земаме играч кому му истекува договорот на лето за 12 милиони ФУНТИ а за 7 Челзи Ба си го зема :pos:

На Sturridge не му истекува договорот на лето туку 2015.

Готово сега КПР го тепавме први ќе бидиме :facepalm:
Ќе не здрви Сандерленд наредна па тогаш ќе ве видам

мн сме јаки тм тмт тмтм..
средината е солидна хендерсон + ален .. стерлинг го нема никаде , се губи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom