Assassin's Creed III

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Дали некој знае како се вика песната што е околу 1:40

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Најверојатно една од овие 20тина
01 Borgia Occupation
02 Master Assassin
03 Cesare Borgia
04 Infiltrating the Borgia Castle
05 City of Rome
06 The Brotherhood Escapes
07 Brotherhood of the Assassins
08 The Pantheon
09 Villa Under Attack
10 Echoes of the Roman Ruins
11 Rome Countryside
12 Borgia Tower
13 Roman Underworld
14 Countdown
15 Borgia - The Rulers of Rome
16 Ezio Confronts Lucrezia
17 Legacy of the Borgia Family
18 Battle in Spain
19 Desmond Miles
20 VR Room
22 End Fight (AC2 Bonus Track)
Симни си го саундтракот (иди на pirate bay и пиши brotherhood OST) и преслушај си ги

Ч

Чај

Гостин
Зошто се појавува црно кога ја стартувам играта? Двоен клик, и црн екран кој не функционира повеќе. Некој има идеа што е проблемот?

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Кога ја пуштам играта ми пишува нешто Uplay да пишам усернејм и неможам да ја пуштам играта?Да неправам усернејм или не?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Кога ја пуштам играта ми пишува нешто Uplay да пишам усернејм и неможам да ја пуштам играта?Да неправам усернејм или не?
Прај јузернеј и после откако ќе се регистрираш имаш горе до името settings и штиклирај always start uplay in offline mode.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Нензнам од која причина но мене ми се избришаа сејвовите :mad:. А сега искрајно па не ми се ни игра од почето. Само Ubisoft мопже да го направи ова

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Нензнам од која причина но мене ми се избришаа сејвовите :mad:. А сега искрајно па не ми се ни игра од почето. Само Ubisoft мопже да го направи ова
Да не инсталираше длц?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ау, колкава неоптимизираност.

Сцените пред да стигнам во Бостон летаат со 60 фрејма, само што стапнав во градот 15 фрејма насекаде. Претходните ги имам играно на normal/high со послаба графичка.

Ништо, на Xbox сега, барем за таму ги оптимизираат. :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Добро е, ја мислев само кај мене тера со 15 фрејма. :D

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Зависи од графичката. На некои тера добро на некои не. Јас другите ги играв на 20-22 фпс , оваа на 28-30 :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ау, колкава неоптимизираност.

Сцените пред да стигнам во Бостон летаат со 60 фрејма, само што стапнав во градот 15 фрејма насекаде. Претходните ги имам играно на normal/high со послаба графичка.

Ништо, на Xbox сега, барем за таму ги оптимизираат. :)
Искрајно да ти кажам го имав истиот проблем. И тоа на GTX 680 FTW. Го ставив новиов Win 8, и најновите драјвери, сега не паѓам под 40 фрејма

Него играва е ПУНА со багови. Едноставно ти го нарушува филингот. Многу разочаран од таа гледна точка. А имам едно прашање, некој користи Underground Tunnels, јас искрајно не гледам поента во тоа

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
Искрајно да ти кажам го имав истиот проблем. И тоа на GTX 680 FTW. Го ставив новиов Win 8, и најновите драјвери, сега не паѓам под 40 фрејма

Него играва е ПУНА со багови. Едноставно ти го нарушува филингот. Многу разочаран од таа гледна точка. А имам едно прашање, некој користи Underground Tunnels, јас искрајно не гледам поента во тоа
Па тунелите ти се колку да ги отклучиш Fast Travel точките , а не да се шеташ низ нив. Откако ќе ги отвориш , директно преку мапа ќе си патуваш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom