Црква!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan96
  • Време на започнување Време на започнување
Да не е касно после....
Ни 10 Оче Наш не ве перат кога ќе дојде судниот ден....

31276686.jpg

Да не е касно после....
Ни 10 Оче Наш не ве перат кога ќе дојде судниот ден....

Па ако е за повеќе од 10 пати оче наш така многу лесно изгледа, нели треба да има некој подолг процес за тоа
Ама ти изгледа така правиш, ќе се курчиш некое време и после оче наш и оп како нов си, просветен целиот и исчистен, гревче бе...

Па ако е за повеќе од 10 пати оче наш така многу лесно изгледа, нели треба да има некој подолг процес за тоа
Ама ти изгледа така правиш, ќе се курчиш некое време и после оче наш и оп како нов си, просветен целиот и исчистен, гревче бе...
Брат, секој ден по 3пати Оче Наш и во недела на црква...инаку мав ти е работа кога ќе дојде судниот ден...

pomini do kaj mene, isto kako vo crkva da si bila!:giggle::sneaky:
Не бе маче, ако сакам во црква ќе си одам ама не сакам, у томе е вицот...А ако поминам до кај тебе ќе ти ја срушам црквата, па ти мисли сеа...:devil:

nema greska, probaj, koj probal znae (citaj ZI-VA), pa ti vidi sega;):cuc:
Гледам се пушти во погон, а башка свежо мевце си на форумов...:pipi: За цркви се расправа овде, не забегуј, ќе ми ти се случи нешто и после ја ќе бидам виновна.:)

poleka, ne me brkaj odma, ne ti dojdov doma majkata, odi mocni go peso malce soncevo e vremeto (y):X3::P

Црквата е само зградуриче, најчесто со разноразни сликчина по ѕидојте, ладна и претежно со вискои таваници.
Нишо поеќе.
Порано, бар кај нас, била место каде се одржувала писменоста, културата и традицијата.
Сега е само зградуриче.

Као шо џамијата е место за луфтирање ноги и мењање кондури.

Брат, секој ден по 3пати Оче Наш и во недела на црква...инаку мав ти е работа кога ќе дојде судниот ден...

Нема суден ден бе неандарталец, ако сеа си ги исечам јас вените, суден ден ли ќе биде или јас така сум одлучил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom