Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Педерска работа бе. Ни претходната собиранка не се погодив во Скопје. А пак Алкарина одма денес друга договори, место да почека после празниците :/ Лоши сте!
ДА!
И bokser_mk дојде и денес. Ми направи човекот чест зошто вчера не се запознавме.
Нема кај нас планирање оно ово, ти се пие пиво, пишуваш на 30 души се јавуваат 5 и одиш на пиво. :D
Вие сакате од дома да дојдам и од компјутер да ве станам. :)
После празниците обавезно ќе има пак собиранка. Веќе се крчка!
Сакаш да присуствуваш на добро познатата Собиранка на Атеистите или сакаш да присуствуваш на нормална собиранка кај што има и девојчиња? :P

Сакаш да присуствуваш на добро познатата Собиранка на Атеистите или сакаш да присуствуваш на нормална собиранка кај што има и девојчиња? :P

Првото sponsored by Sussaro© да не е, сумњив ми е насловото

Ова пасивно го навреди женскиот род у стил немаат доволно мисловен капацитет да се атеисти.
Не?
Ок, си идам.

Кога сме кај пива,вина и останати алкохолни и неалкохолни деривати,некој си го познал моето вино :D Само што ја зедов чашата,се напив 2-3 голтки,после отидов да пеам,кога се вратив ја немаше цела чаша :D

Па затоа ќе си ја зимаш пијачката со тебе кога пееш. :) Таман и ќе си пивнеш по некоја голтка помеѓу строфи. :D

ДА!
И bokser_mk дојде и денес. Ми направи човекот чест зошто вчера не се запознавме.
Нема кај нас планирање оно ово, ти се пие пиво, пишуваш на 30 души се јавуваат 5 и одиш на пиво. :D
Доста ми е што ги читам тука атеистите како расправаат за Бог, уште на собиранка ми треба да ги слушам ''Дали постои и зошто не?!''. Ја бирам таа другата. :)
п.с. А чекај, девојчиња атеисти нема?
п.п.с. Ти на која ке си? :D

Ова пасивно го навреди женскиот род у стил немаат доволно мисловен капацитет да се атеисти.
Не?
Ок, си идам.
Ај вов ју.... :X3:
Верувај тешки дискусии паѓат на тие собиранки... досега двапати ја докажавме вистината на универзумот, чекаме Нобелова награда :)
Освен Princess Of Evil, PurplePuma и јас досега немало друго девојче. edit и Velvet She и Ligeia_ :D
Не сакам да ме сфатат погрешно девојчињата на форум, во друг контекст беше напишано. Но реално факт е дека повеќето членови на форум кога се собираме сакаме убава журка со музика, пиење, смеење и тако даље, а не да дискутира зошто Адам имал пупак. :D

Ако доаѓам, другарчињата ќе ми бидат известени.
Да не ме означеше Алкарина, немаше ни да знам дека имало журка :D
--- надополнето: 30 декември 2012 во 01:36 ---
Абе прошла журкава бе еј.
Не да каснам и јас па... цццц.
За греота.

Ако доаѓам, другарчињата ќе ми бидат известени.
Да не ме означеше Алкарина, немаше ни да знам дека имало журка :D
--- надополнето: 30 декември 2012 во 01:36 ---
Абе прошла журкава бе еј.
Не да каснам и јас па... цццц.
За греота.
епа мила ти само се тепаш по форумот.. ич не мислиш малце на забава... ајде нареден пат те известуваме по пп. Прво со Атеистиве после со нормалниот свет :)

Мене рачунај ме за Атеистичката собиранка... што ќе ми се девојчиња:D ... ете битно ти биди присутна, како бекап план... ако не ја бива со тоа папукот на Адам и реброто на Ева, те грабнувам подмишка и бегаме правац во клуб Деспина... хахахах:pos:

епа мила ти само се тепаш по форумот.. ич не мислиш малце на забава... ајде нареден пат те известуваме по пп. Прво со Атеистиве после со нормалниот свет :)

Па шо да праам коа све сте се пензионирале.
Тука жаришта и огништа горат, мора некој герилец да се најде :)

Еее јас сакам да те запознаам и тебе и Purple Rain...овак Puma де :) Може на двете да се дојде? :)

Еее јас сакам да те запознаам и тебе и Purple Rain...овак Puma де :) Може на двете да се дојде? :)
Може :)
--- надополнето: 30 декември 2012 во 01:45 ---
Мене рачунај ме за Атеистичката собиранка... што ќе ми се девојчиња:D ... ете битно ти биди присутна, како бекап план... ако не ја бива со тоа папукот на Адам и реброто на Ева, те грабнувам подмишка и бегаме правац во клуб Деспина... хахахах:pos:
Јеееее
сега уште Gurdjieff да го убедам и ќе ме части DBack пиво :D

ДА!
Ќе те зимам за жена а синојка рецка не ми маваш :( не ми ни каниш на остали дружби ако ако :place:

Ќе те зимам за жена а синојка рецка не ми маваш :( не ми ни каниш на остали дружби ако ако :place:
иииииииииииии срам те било!!!!
Не знам кој на кого не маваше рецка! И кој си замина порано... :sneaky:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 01:49 ---
Виничанецот ако го убедиш за собиранка да се врати од Италија,јас Дон-Перињон ќе те частам.

:)
Нема за собиранка, за мене ќе се врати :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom