КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
- Локација
- Haunted Hayride
- Веб-сајт
- misterijamk.blogspot.com
хммм let me take a guess....Vanilla?))

Си ме пресмеал.
Кажете де ајде кај сте биле после кафана

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хммм let me take a guess....Vanilla?))
ПФФФФФФФФа ти ко искусна РИБА ич не се фати![]()
да, така еПФФФФФФФФ
Ме заеба ти мене ич не ме дружеше.
Дете ти од бунар да викаш не можеш со мене да се меришIskreno golem vpecatok mi ostavi dobro poznatiot poradi ogromnite vokalni sposobnosti.
Ne od bunar od amfiteatarot vo Ohrid da vikam nema ramen da ti bidam.Дете ти од бунар да викаш не можеш со мене да се мериш
Додуша малку си промрчев на сите, али кој како сваќа јеби га. Затоа и викам јас со деца не се иде у кафана.
Народе, мило ми е што ве запознав и што се собравме во голем број, ви благодарам на сите што дојдовте
Се надевам наредниот пат ќе имам прилика да си поправам муабет со некои од вас со кои сега не стигнав (не ми замерувајте, не може човек да постигне во таква гужва, со кого попрво да се запознае, плус сите сте ми нови ликови).
Нека наредната собиранка биде уште повесела и побројна!
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 12:02 ---
Да спремаме ли сега трупец15 души имаше сигурно, плус минус уште некој....и не рушете собиранки со ваква скепса, ок?
Жалам што можеби ќе разочарам некои што потајно се надеваа дека нема да го биде собиров...беше и повеќе од успешен![]()
Добредојде!Коа ќе има следна собиранка? Јас конечно се прибрав во земјава.
Ајде Луси_Лу, Biggus Dickus, AlternativeF, Velvet She, Princess Of Evil, Max Legend - ако сте за вечерно дружење во Irish Pub.
Кој друг сака, може да ни се придружи, само да се најави овде или по ПП (ама навремено), да го рачунаме за место нели.