Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
можат само нешто да сменат навивачите во Ливерпул .. ние тука курац. не им оди на Енфилд бе дур нема резултати , еби му матер и на Роџерс и на сите... еби 4то место , 4то место не е трофеј.. еееееее уствари you will never walk alone .. со тоа се тешиме веќе 21 година. ПУ !

Класа играчи од Свонси , Блекпул , Ридинг? Оф морееее , оф морееее:tapp:
Клучната реченица е: Со Ливерпул можи и од табела да излези нагоре :pos: Tука требаше да сфатиш дека е ироничен. Плус погоре види шо ми има вратено а не изреагирав. Значи не е сериозен. Само мислам дека и ти беше ироничен со постов :coffee:

Клучната реченица е: Со Ливерпул можи и од табела да излези нагоре :pos: Tука требаше да сфатиш дека е ироничен. Плус погоре види шо ми има вратено а не изреагирав. Значи не е сериозен. Само мислам дека и ти беше ироничен со постов :coffee:

сите сме иронични :D

можат само нешто да сменат навивачите во Ливерпул .. ние тука курац. не им оди на Енфилд бе дур нема резултати , еби му матер и на Роџерс и на сите... еби 4то место , 4то место не е трофеј.. еееееее уствари you will never walk alone .. со тоа се тешиме веќе 21 година. ПУ !
Треба каменување на автобусот и играчите и менаџерот во него после секој неуспех. Страв да ги фати да осетат пеколен притисок. Демонстрации влегувања в соблекувални и закани за физичка пресметка. Да видиш тогаш како ќе играат.Јувентус пред 2 години стадионот ќе го палеа. Штутгард дали беше не знам провалија во стадионот да го тепаат менаџерот па клубот мораше да го отпушти. Навивачите Келн му се собрале пред куќа на некој паразит како Кол ваљда со закани дека ќе го ликвидираат па самиот побарал да си оди. Оние лани во Италија дресовите им ги зедоа среде утакмица. Или во Јужна Америка беше?? Еве сега Бока Јуниорс немало да му даат нов договор на менаџерот пошто се плашеле од нереди од навивачите пошто не го сакале менаџерот. Е така треба а не само YNWA

На играчите на Џенова им ги земаа дресовите. Само тоа претеризам беше, какви све пари не фрлија на играчи, а пак 19то место беа...

Не....јас ќе ви ја кажам тајната за Симеоне. Само јас и Биафран ја знајме. Симеоне и цел тим на Атлетико биле затворени во некоја просторија каде времето поинаку врви. Т.е еден ден на земјава таму бил една година. Се затвориле така тие неколку дена во суштина неколку години таму и одма резултати. Сите мислат преку ноќ било ама тоа е всушност години и години тренинг. Исто и со Ди Матео. Не дека е добар менаџер ама ЛШ си лапна. Не дека Хидинк не можи за кратко време да напрај нешто. И тој се служи со некоја таква просторија гарант. Да дојди Хидинк ако за 6-7 утакмици не почни со резултати курот ќе го сечам. Само ајде.....
--- надополнето: 27 декември 2012 во 22:53 ---

Не......туку да најдам неколку црнци и орално,анално итн да им го ставаат и на менаџерот и на играчите и на навивачите имбецили. За нивните жени јас ќе се погрижам. Друго нешто да не те мачи чиче??
како Гоку ко ќе го тренира Гохан? :pos:

како Гоку ко ќе го тренира Гохан? :pos:
Баш во тој стил
Не сакав тоа да го спомнам пошто ионака нема да знаат за шо зборам
--- надополнето: 28 декември 2012 во 00:06 ---
In Brendan we trust. Нема ни коските да ни останат Веле ако го чекаме

Ај ај доста више, темава почна на песнава да ни заликува:

Ќе треба ова да ни стане химна на фан клубов уште малце ебате...

Ај ај доста више, темава почна на песнава да ни заликува:

Ќе треба ова да ни стане химна на фан клубов уште малце ебате...
А грб сакаш мојот пост (10 000от ) да ни стани? :icon_lol:
Инаку отсега да си кажам 20 000от пост во темава е мој. Јас ќе го искоментирам. Секако ако сум жив и здрав дотогаш. Ако не сум .......барајте гатачки матачки, комуникација со духови едно друго мора да ме исконтактирате да ви ја пренесам желбата. :coffee:

20.000 ќе биде твој само ако тогаш ја освоиме 20тата титулата, и слика од Роџерс ќе има во постот :P Такада да глеаме да не заебат нашиве, пошто после тешко за 30.000, 30та да освоиме :D

Јок :coffee:
Туку Eric J. Biafranić врати се дома (y) Сега имаш поддршка :icon_lol:

Ќе го видам во Петок и ќе го оправам. Постот во ПЛ му е одличен. Роџерс е мизерен а ние како поединци не можеме ништо да направиме во врска со тоа.

Ќе го видам во Петок и ќе го оправам. Постот во ПЛ му е одличен. Роџерс е мизерен а ние како поединци не можеме ништо да направиме во врска со тоа.
Среда ќе поддојдам јас ќе го средам :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom