Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи не знам што се плашите и хистеришете за местото, имаше тука собиранки и претходно, пишаа, не беше тесно и со повеќе луѓе, напротив, попријателска атмосфера беше. :)
ама ХИЧ не ме плаши, него само ме потсети на едно време потенцијалната гужва:)

Значи не знам што се плашите и хистеришете за местото, имаше тука собиранки и претходно, пишаа, не беше тесно и со повеќе луѓе, напротив, попријателска атмосфера беше. :)
Освен шо Шкорпион ќе циркулира постојано наоколу низ гужвата тријејќи се по пат од наивните форумџии

ама ХИЧ не ме плаши, него само ме потсети на едно време потенцијалната гужва:)

Ако нема место, може да ја продолжиме забавата во секс шопот. Наместо пијачка, некој ќе части секс играчка и крај. Забава ќе има за сите, на да има потреба од гужвање.

Ако нема место, може да ја продолжиме забавата во секс шопот. Наместо пијачка, некој ќе части секс играчка и крај. Забава ќе има за сите, на да има потреба од гужвање.
шкорпи, не се трљај од мене, хомофоб сум.

А ти, Луси_Лу и kooperativa да увежбате една од Rammstein?;) Acid може придружен вокал да ви биде:)
Epa ja Lusi i Kooperativa,odredivme koj ke bideme,a ke ja peeme Moskau,Lusi ke bide edna od devojkite,jas Til,Kooperativa ke bide Kruspi.
Posto ima tri zenski pridruzni vokali,administratorot moze da bide eden od niv,normalno ako se podnapie.

лесно ти е тебе, безбедна си од него. Ете јас да се тријам на собиранката од тебе а ти да неќеш, значи дека си мажомрзец и мажофоб?

Нееее, тоа само значи дека не ги сакам Битолчани:P

А ти, Луси_Лу и kooperativa да увежбате една од Rammstein?;) Acid може придружен вокал да ви биде:)
хахахаха, оф леле мори мајко, што си направив. :tapp: ја и пеење, то ти доаѓа ко магаре и музика. ќе биде смешки. него, ја мислам соло да настапам, се мислам меѓу speed(billy idol) i knocking on heavens door(GNR)

хахахаха, оф леле мори мајко, што си направив. :tapp: ја и пеење, то ти доаѓа ко магаре и музика. ќе биде смешки. него, ја мислам соло да настапам, се мислам меѓу speed(billy idol) i knocking on heavens door(GNR)
Mislis Knocking on heavens door (Bob Dylan)?

шкорпи, не се трљај од мене, хомофоб сум.

Па затоа и предложив, за никој да не се трља од никого. Остај популарно мислење за луѓе ко мене, и јас не сакам гужви и трљање, веруј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom