Понуди: Дочек на Нова година 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Не да се најскапи... А бе една кафана која нема да ја именувам сега има понуда од 2600 денари!:eek: 2600 алооооооооооо!!! Каде живеете, мене не ми е јасно што има во менито за 2600 денари... Вино со трошки злато во него??

Да, убаво вика Батеман, дај кажи која е, малце да ја реметиме :D

Јас од понуди досега...првата што ја видов ја прифатив...Everyday за 1600, демек неограничено пиење и шведска или некаква скандинавска маса...па ќе видиме :)

Абе да ве прашам што мислите некој кафич во центар ке пушта послем 12 бес резервација или дај пуштете некој понуди од кафичиве.Фала

Јас колку што разбрав во Балканика е 3300 годинава.:tapp:
Знае некој на плоштад што ќе се случува и како оди програмата? Со лудачките цени по Скопјево таму некако ми е најдобриот избор.

Јас од понуди досега...првата што ја видов ја прифатив...Everyday за 1600, демек неограничено пиење и шведска или некаква скандинавска маса...па ќе видиме :)
За една пијачка да ти ја донесат ќе чекаш и ќе се изначекаш а од масата ако сакаш нешто да пробаш одма на прво доаѓање напуни тањири 5-6 да си бидеш раат иначе трошки ќе јадеш :D

Јас колку што разбрав во Балканика е 3300 годинава.:tapp:
Знае некој на плоштад што ќе се случува и како оди програмата? Со лудачките цени по Скопјево таму некако ми е најдобриот избор.
Македонски пејачи ќе имало, пред некој ден читав.
Инаку имаше понуда најдов на нет јас за 1800 неограничено пиење и предјадење, главно јадење и десерт. Пристојна цена делуваше.

Ресторан ПОД КАЛЕ (Мала сала) ве поканува заедно да ја дочекаме новата година во една весела и топла атмосфера

НЕОГРАНИЧЕНО ПИЕЊЕ , БОГАТО МЕНИ, како и LIVE BAND е само дел од тоа што го нудиме.
... На вашите маси ке бидат поставени овали со богата храна :
-похован пилешки стек
-похован кашкавал
-шарска плескавица
-пекарски компир
-Салати (шопска, македонска , урнебес, крем салата )
-Ордевери како за пред и после јадење за да не му се дадемме лесно на алкохолот (пршут,кулен, св.врат,кашкавал,сирење)

*АЛКОХОЛ:
- водка
- коњак
- узо
- ракија
- вино(бело и црвено)
- пиво
- џин
- мартини
- сокови ( кока-кола,фанта,спрајт)
- природни сокови (портокал,боровница,праска)

****1500 мкд - флаша ВИСКИ (по ваш избор)****

Цената на картите:
- од 16 декември 1790мкд
- 30/31 декември 1990 мкд

Број за информации и резервации: 075-522-633

нешто касните година со отварање тема за НГ
Што така затаивте??????

нешто касните година со отварање тема за НГ
Што така затаивте??????

Вајда повеќето планираат да мењаат никови од 00:00 до 00:05 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom