Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 21.818
Да, да.. во право си, заборавив јас. Но битно таму накај 2020та ќе дрма албумот!krtot?seriozen si...a dns moze ke iskoci albumot za 10 godini...

Да, да.. во право си, заборавив јас. Но битно таму накај 2020та ќе дрма албумот!krtot?seriozen si...a dns moze ke iskoci albumot za 10 godini...
tolku sakas da si edinstven i poseben da ne si ko drugite..poso ko mal ne te druzele...sakas da bides prv vo nesto...dovolno e da se vidi temata za trip hop i temata mista 93 ist si ko ovoj poezii so pisuva na forumov ma sta pe....drugar ne si prv u nisto....sfati....prv ke bides u neso samo ako ne si slusal rap i ako go pustas doma na tvoite....Izbrisav se oti bev vo strumica kaj tebe u zatvor 5 meseci i ne sakav da imam akaunt na youtube a da nemam dostap do net i da ne mozam da si go kontroliram..... .......... brat slobodno pusti im COPY PASTE sto sum pisal na site sto sum gi oteral u kurac... jas od kazanoto ne begam ! Sto demek ako znaat sto sum kazal sto kje bide
??? Opasnost ??? Hahahahha me zabole kurot dali STIP HOP me lajknale
.. prosto ti kazuvam deka i oni rano ili kasno kje staat lajk, samo sto jas se otkazav od niv ....... A ne e zaradi fidbekot i obrnato vnimanie
.... ama aj teraj ... ne e ni vazno
bas TI ne vredes za taj muabet
..... A jas ako sum sakal site da me sakaat i da me priznaat kje ja iskoristev metodata na KOCKA t.e. kje davav na site respekt za i mene da mi se vratilo hahahaha BLA BLA BLA t.e. kje lizev gz
... nemam potreba od respekt od siroka masa i publicitet be paljacovci .... prosto postojam u muzikava za da vnesam koloritet, razlika i protivteza za razlika od vas i 85% takvi kako tebe i tie okolu tebe
..... najdi mi dopirna tocka megu mojta muzika i tvojta ??? NEMA !! Epa ....................................
PRV sum momak u toa sto go pravam u posranava drzava ... Prifati go ................ sakas nekjes FAKT e ! Zboram za Jazz Boom Bapot .... za drugoto (rapot) nogu nogu i ne mi dreme na k****tolku sakas da si edinstven i poseben da ne si ko drugite..poso ko mal ne te druzele...sakas da bides prv vo nesto...dovolno e da se vidi temata za trip hop i temata mista 93 ist si ko ovoj poezii so pisuva na forumov ma sta pe....drugar ne si prv u nisto....sfati....prv ke bides u neso samo ako ne si slusal rap i ako go pustas doma na tvoite....
Two words: REALITY RECORDSPRV sum momak u toa sto go pravam u posranava drzava ... Prifati go ................ sakas nekjes FAKT e ! Zboram za Jazz Boom Bapot .... za drugoto (rapot) nogu nogu i ne mi dreme na k****![]()
Sto be reality Records ??? Toa sto stilot im e Jazzy Boom Bap li be ?Two words: REALITY RECORDS
Gledas li deka ti nemas pojma sto vsusnost zborime ???? Zboram za Albumi izdadeni bez vokal so povekje Jazz Sampling i dinamika na Zvuci koi vlecat koren od site strani .... REALITY pravat Rap i imaat Izdavano Rap .... Jas izdavam Nesto razlicno BEZ VOKAL so tvrda HIP HOP osnova.I mnogu jasno deka jas ne pravam pred Vali ne mi pravi finti tuka .... Vali pravi sigurno 5 godini pred mene muzika .... fakticki koga oni go vadat nivnoto EP jas togas pocnuvam enos da ucam da pravam muzika. Vali go pocituvam od dnoto na dusata i ne me interesira dali on mene me pocituva ili ne.Toa e unconditional love za muzikata a ne za muzicarot.Ete celo vreme tuka gresno interpretiras NAMERNO so cel da me ocrnis .... paljaco !Квантна физика. Треба човек да ти нацрта за да разбереш.
Шо си ти поразличен од звуко на Вали? Или ти пред Вали почна да праеш?
Seri se mocaj se povrakjaj ..... so ti dusa saka pravi.Квантна физика. Треба човек да ти нацрта за да разбереш.
Шо си ти поразличен од звуко на Вали? Или ти пред Вали почна да праеш?
--- надополнето: 27 декември 2012 во 14:03 ---
Да ти се ________ (вметни физиолошка потреба) у твојо Џези Бум Бап термин.
Decata u malo povekje imaat pocit odkolku ti breКако може да те оцрне човек? Пред кој уствари ти се осеќаш со чист образ? Паљачо маљало, така на децата у маало ли им кажуваш?
samo so mi go potvrdi postot pogore i si go potvrdi kompleksot....ne brat nikad nema da bides prv ni najdobar ni edinstven!koa ke go prifatis toa moze na sledni cekori kon gradenje na podobar karakter i da bides podobar covek....do togas....neka mislata da bides prv vo nesto ti dava podobar son....PRV sum momak u toa sto go pravam u posranava drzava ... Prifati go ................ sakas nekjes FAKT e ! Zboram za Jazz Boom Bapot .... za drugoto (rapot) nogu nogu i ne mi dreme na k****![]()
Blagodaram sveti covece ... dodirni me sveti covece ...samo so mi go potvrdi postot pogore i si go potvrdi kompleksot....ne brat nikad nema da bides prv ni najdobar ni edinstven!koa ke go prifatis toa moze na sledni cekori kon gradenje na podobar karakter i da bides podobar covek....do togas....neka mislata da bides prv vo nesto ti dava podobar son....