Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Што бе рекол Стеф, не смееш корпата да ја сфатиш лично...

:pos:
Стеф е мудрец, ама кој да го слуша.
Не е лично како тој што ја праел жена му само во доги стајл оти не можел да ја погледни повеќе во лице кога ја фатил со швалерот.:D
--- надополнето: 25 декември 2012 во 19:45 ---
Па кога си така директен и малку застрашувачки можеш да делуваш, можда се уплашиле од директноста :)
Кога би пристапил на поинаков начин, можда и поинаку би изрегирале.
Значи голема улога има при одлучувачкиот фактор кај женското е тоа како машкте пристапуваат, така да си знаете.
Мислам дека можеш многу повеќе да го процениш некој член на форумов со 1000 и кусуро постови напишани дали вреди да му дадеш шанса за дејт, отколку на некој рандом батка во дискотека кој го гледаш прв пат и имаш разговор од еден час каде што се надвикувате со звучникот.
Глупак може да изигрува паметњакович виртуелно, но кога тогаш ќе ја посери работата, додека паметна личност колку и да се труди не може да се направи сосила глуп виртуелно.

R

Randy

Гостин
Luki Junior Си доби лекција по табиет. :icon_lol: Не можеш да излажеш наша мома да скрати ноктите и да возе трактор по нивата.
--- надополнето: 25 декември 2012 во 21:31 ---
Глупак може да изигрува паметњакович виртуелно, но кога тогаш ќе ја посери работата, додека паметна личност колку и да се труди не може да се направи сосила глуп виртуелно.
Во право си, но забораваш дека со тек на време човек ја губи желбата да пишува паметни работи. Се се сведува на трол, глупости и зафрканции.

L

Luki Junior

Гостин
Luki Junior Си доби лекција по табиет. :icon_lol: Не можеш да излажеш наша мома да скрати ноктите и да возе трактор по нивата.
Во право си, но забораваш дека со тек на време човек ја губи желбата да пишува паметни работи. Се се сведува на трол, глупости и зафрканции.
:(:(
А јас не се ни обидех да ја лажам. :(

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Ни една од овие небулози не држи, се додека не го запознаеш човек како карактер потемелно ништо од предрасудите. Иначе да,сум поборник за директен муабет отворени карти, барем МЕНЕ ми е така полесно на душата.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Готово, засрамих се и поруменех сега... :)
Може и побрзо, обожавам адреналинско бегајне... :icon_mrgr:
Хахаха, јаболче. Луки, румени обравчиња се одраз на добро здравје. :)
А за тебе ако требе и бежанка ќе се сторам и тоа со брзина на светлината.
Тава велосити оште не си видел со тракторо. :love:

П.С. Сега ќе видиш како ќе се з`гнат момите, треба само да се предизвика една од 50-те нијанси сиво, ама во зелена варијанта, онаа што наткрева емоција што почнува на буквата Љ. :D

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Lux5 Па стаи бе некоја слика твоја, дали тука, дали на галерија на форумов. Ќе видиш каков ефект ќе има.
Ти знаеш колку врски имаат почнато на форумов? Ова ти е бетер од агенција скршени срца бе ххахахахаха :icon_lol:

L

Luki Junior

Гостин
Хахаха, јаболче. Луки, румени обравчиња се одраз на добро здравје. :)
А за тебе ако требе и бежанка ќе се сторам и тоа со брзина на светлината.
Тава велосити оште не си видел со тракторо. :love:

П.С. Сега ќе видиш како ќе се з`гнат момите, треба само да се предизвика една од 50-те нијанси сиво, ама во зелена варијанта, онаа што наткрева емоција што почнува на буквата Љ. :D
Ќути, ќути, арно е шо не испоизмрзнах некна на тава ладно... :D:D:D:D
Со трактор бавно, ама сигурно секојпат са работите... А за бежанка да се сторуваш и да не се сторуваш, со сите нишани би те земал, дури и благослов и амин од татка ти ќе потерам со литро домашна, домакински маабет, и машка дума шо ништо не ја руше. :)

Пс. Баш да видам. :icon_mrgr:

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Lux5 Па стаи бе некоја слика твоја, дали тука, дали на галерија на форумов. Ќе видиш каков ефект ќе има.
Ти знаеш колку врски имаат почнато на форумов? Ова ти е бетер од агенција скршени срца бе ххахахахаха :icon_lol:
Ако ставам слика ми е страв после сандачето да не ми се преполни со пораки :pos:
чекај, јас појма немам за тоа дека ставате ваши слики овде, не знам ни каде е таа тема :)
Галеријата ја видов, а слика моја да ставам, не сум дадена на оглас, не дојдов дечко да си барам на форумов:tapp::pos: иако се зачленив за помош околу матурата испадна да бидам поактивна отколку што си мислев, ама нема врска.

L

Luki Junior

Гостин
Ако ставам слика ми е страв после сандачето да не ми се преполни со пораки :pos:
чекај, јас појма немам за тоа дека ставате ваши слики овде, не знам ни каде е таа тема :)
Отвори у мојта галерија, опули ме.
Џиз'с...

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Отвори у мојта галерија, опули ме.
Џиз'с...
Те опулив Луки, без гајле ;)
Добар си бил, со оглед на тоа што очекував да бидеш постар заради времето на зачленување, добар си:)
А мое сличе само по ПП. ;)

L

Luki Junior

Гостин
Галеријата ја видов, а слика моја да ставам, не сум дадена на оглас, не дојдов дечко да си барам на форумов:tapp::pos: иако се зачленив за помош околу матурата испадна да бидам поактивна отколку што си мислев, ама нема врска.
Те опулив Луки, без гајле ;)
Добар си бил, со оглед на тоа што очекував да бидеш постар заради времето на зачленување, добар си:)
А мое сличе само по ПП. ;)
Јас сам ставил слики, чисто заради транспарентност. Да не ме мислат оти сам трол.
А за дека мислеш оти сам стар, младолик сам јас, плус на млади години се зачлених тука. Убаво ти вика бисера, ќе се изненадуваш оште ного пати ти, ама ај, така ми репна 4-5 корпи. :)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Јас сам ставил слики, чисто заради транспарентност. Да не ме мислат оти сам трол.
А за дека мислеш оти сам стар, младолик сам јас, плус на млади години се зачлених тука. Убаво ти вика бисера, ќе се изненадуваш оште ного пати ти, ама ај, така ми репна 4-5 корпи. :)
Не знам зошто ама Луки те замислував со долга коса дека си :))) така рокер накај фолкер стил :)

Kajgana Shop

На врв Bottom