Мене ме навлековте на The Killing, а на @Blazing Guns никој не му ја ни спомна.
Брат, ако не си ја гледал - ете уште едно Серииште за тебе! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Will do!Мене ме навлековте на The Killing, а на @Blazing Guns никој не му ја ни спомна.Брат, ако не си ја гледал - ете уште едно Серииште за тебе!
![]()
Таа е снимката... нема да најдеш поубава. Јас од замунда ја спуштав, ама би требало и торентот на kat.ph да биде исти. И мислам дека само првите две сезони се такви нели, после подобри им се снимките.Можи некој по ПП да ми прати линк за првата и втората сезона од Six Feet Under?
Ја најдов на kat.ph, ама снимката е за нигде. А од Замунда се спушта со 90 Kb/S.
Thanks in advance.![]()
Почекај си од замунда прва сезона е лоша снимката од втора добра беше. Барем мислам дека беше така.Можи некој по ПП да ми прати линк за првата и втората сезона од Six Feet Under?
Ја најдов на kat.ph, ама снимката е за нигде. А од Замунда се спушта со 90 Kb/S.
Thanks in advance.![]()
Таа е снимката... нема да најдеш поубава. Јас од замунда ја спуштав, ама би требало и торентот на kat.ph да биде исти. И мислам дека само првите две сезони се такви нели, после подобри им се снимките.
Добро, фала ви шо одговоривте.Почекај си од замунда прва сезона е лоша снимката од втора добра беше. Барем мислам дека беше така.
Џимеј ме престасал.
На Арена има двдрип од целиот серијал.Добро, фала ви шо одговоривте.
Ќе ја почекам од Замунда тогаш...оваа од kat што ја спуштив, ем е лоша сликата, ем е мала...на лаптопот едвај пола екран го зафаќа. Се надевам дека од Замунда ќе е нешто поарно.
Добро, фала ви шо одговоривте.
Ќе ја почекам од Замунда тогаш...оваа од kat што ја спуштив, ем е лоша сликата, ем е мала...на лаптопот едвај пола екран го зафаќа. Се надевам дека од Замунда ќе е нешто поарно.
Еве, баш сега ја догледав пилот епизодата и ми остави добар впечаток. Не беше толку...спора колку што очекував.Само предлог, не се летај со оцените за серијата пребрзо....рачунај дека ќе треба да и дадеш време, и тоа доста.
Дисфункционално би бил правиот збор![]()