Случило ли Ви се е да сте сами на Божиќ?

• Креатор на темата Креатор на темата Berov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 октомври 2012
Мислења
13
Поени од реакции
5
Може ли човек да е среќен кога е сам?

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
најубаво е во сопствено присуство... кога сум крај мене стварноста и не ми е потребна единствено тогаш знам дека сепак постојам :pipi: а кога не сум .... o_O

Koга е Божик во Македониjа?
--- надополнето: 24 декември 2012 во 21:04 ---
најубаво е во сопствено присуство... кога сум крај мене стварноста и не ми е потребна единствено тогаш знам дека сепак постојам :pipi: а кога не сум .... o_O
A не би ли ти било т'жно, ако си сам на Божич?

A Нова година кога ја празнувате? На 1-ви јануари или на 14-ти?

нова година сум ја "терал" 3 години по ред сам....и тоа не по моја желба за жал.....тоа е нај голем ужас на човек што може да му се случе.
Сос сигурност има и по-лоши нешта, които могат да се случат на човек. Но наистина е много непријатно. Имаш ли пријатели?

Сос сигурност има и по-лоши нешта, които могат да се случат на човек. Но наистина е много непријатно. Имаш ли пријатели?

Секако дека има и по ужасни работи,но за овој период е нај ужасно такво нешто,секој посакува како на филмовите да ја пречека новата година,или божиќ.

Имам пријатели,но тогаш немав никој :)

Божиќ и кога веќе спомна Стара Нова Година никогаш не сум бил сам или со фамилијата или на оган сме се збирале сите у маало или кога сум бил во село, неколку пати со старото друштво. :D Али за оваа Нова Година сеа шо ё(n)(n)(n), неколку години не ја славам. На оние празниците шо се по наше, барем го правиш со кејф и традиција...

За божиќ не ми е проблем ако сум сам. Затоа што знам дека сите се дома.
Но како што спомна "најужасното" нешто што може да ти се случи е да си сам за нова година и да имаш друштво.

Лошо е чувството кога знаеш дека друштвото, срцката и сите други во тој момент ја имаат највеселата прослава во годината а ти си сам.
Уште да земеш сам да пиеш е тогаш си го ебал ежот

Може ли човек да е среќен кога е сам?
Абе има моменти кога сакаш да бидеш сам и тоа ти е потребно да бидеш среќен, ама оние моменти кога си сам, а ти треба друштво се ептен болни. Не е човекот створен да живее сам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom