Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

Статус
Затворена за нови мислења.
3

321456

Гостин
КАКО СЕ ДОНЕСЕ БУЏЕТОТ?
http://off.net.mk/vesti/razno/kako-se-donese-budzhetot

Македонско Собрание. Премиерот го брани буџетот за наредната година. Наредната година е изборна година. Опозицијата жестоко го напаѓа буџетот и го оценува како политичко пропаганден памфлет. Премиерот порачува: Ако проекциите во буџетот не чинат, граѓаните ќе го кажат тоа на избори. Ако пак чинат, и тоа граѓаните ќе го кажат на избори. Има логика, нели? Само една мала ситница: 1998-ма година.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
У кој филм е овој бе ....несфатени од општеството, го јебе системот него, неможе да функционира :pos:.
Гарант е некој наркич баткава та на 0 степени се соблекува гол пред цел народ ................... :pos::pos:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.361
Од коа почна со интензивно пушење албански курови, ВМРО ми е out (додека некогаш у иднина, некоја гарнитура не сфати колку е гнасно, тоа што оваа партија гласаше за амнестија на хашките случаи како и затворањето очи пред албанскиот терор). Нека се ебат.

Али ако некој мразам, тоа се СДСМ. Се надевам дека ги газеле со џипови.

Иначе Али Ахмети си гласаше ко попче за буџетот.
Да видиме што ќе мора да проголтаме за тоа. (држете среќа дека не е ослободување на убијците).

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Смејте се колку сакате, фаќате сеир ама за мене Македонија не е демократска држава. Кратко и јасно, не е ни диктатура, но е некаква форма на авторитативна демократија и мека диктатура. Тоа се факти и од тоа нема бегање.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
цццццццц
забораив да напраам check in од пред влада за да видат од партија дека сум бил:pos::pos::pos:

Леле еј поминував од кај Рекорд накај зелено пазарче и што да видам ау,сите се сликаат со телефони аиииии мизерија еј:pos::pos::pos::tapp::tapp:

Ќе се изедеме меѓу себе....

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Смејте се колку сакате, фаќате сеир ама за мене Македонија не е демократска држава. Кратко и јасно, не е ни диктатура, но е некаква форма на авторитативна демократија и мека диктатура. Тоа се факти и од тоа нема бегање.
Епа вака се преминува од мека во „тврда“ диктатура...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не знам што воопшто ги спречува полицијата да се исколат дебиливе што излегоа на протести.
Полицијата треба да е јавен сервис на граѓаните, она се што беше излезено е стока.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240

Малку сте малку сте пичкици :D

Да бевме ние нвивачите, имаше 1000 повредени да има, ќе не прекршеа од ќотек...
ова камерава е афтер парти...
коа ќе се смират тензиите, после сите ред по ред ќе се ловат и ќе се испрашуваат со зачин од закани...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Не знам што воопшто ги спречува полицијата да се исколат дебиливе што излегоа на протести.
Полицијата треба да е јавен сервис на граѓаните, она се што беше излезено е стока.
Полицијата спречува влез во собрание. Ако дозволат влез во собрание, знаеме што следува потоа.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Jа гледам цел ден сликава и се тркалам од смеење :pos::pos::pos:.
Нека му каже некој на чоеков дека е у 21 век, 2012 година алооооо :D
07FEA8F8D5D8A94EB2FF5CE455C7A545.jpg

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Едно не ми е јасно, како ги заобиколија амандманите и го донесоа буџетот. Некој нека ми објасни?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom