Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
КАКО СЕ ДОНЕСЕ БУЏЕТОТ?
http://off.net.mk/vesti/razno/kako-se-donese-budzhetot

Македонско Собрание. Премиерот го брани буџетот за наредната година. Наредната година е изборна година. Опозицијата жестоко го напаѓа буџетот и го оценува како политичко пропаганден памфлет. Премиерот порачува: Ако проекциите во буџетот не чинат, граѓаните ќе го кажат тоа на избори. Ако пак чинат, и тоа граѓаните ќе го кажат на избори. Има логика, нели? Само една мала ситница: 1998-ма година.

У кој филм е овој бе ....несфатени од општеството, го јебе системот него, неможе да функционира :pos:.

Гарант е некој наркич баткава та на 0 степени се соблекува гол пред цел народ ................... :pos::pos:

Од коа почна со интензивно пушење албански курови, ВМРО ми е out (додека некогаш у иднина, некоја гарнитура не сфати колку е гнасно, тоа што оваа партија гласаше за амнестија на хашките случаи како и затворањето очи пред албанскиот терор). Нека се ебат.

Али ако некој мразам, тоа се СДСМ. Се надевам дека ги газеле со џипови.

Иначе Али Ахмети си гласаше ко попче за буџетот.
Да видиме што ќе мора да проголтаме за тоа. (држете среќа дека не е ослободување на убијците).

Смејте се колку сакате, фаќате сеир ама за мене Македонија не е демократска држава. Кратко и јасно, не е ни диктатура, но е некаква форма на авторитативна демократија и мека диктатура. Тоа се факти и од тоа нема бегање.

цццццццц
забораив да напраам check in од пред влада за да видат од партија дека сум бил:pos::pos::pos:

Леле еј поминував од кај Рекорд накај зелено пазарче и што да видам ау,сите се сликаат со телефони аиииии мизерија еј:pos::pos::pos::tapp::tapp:

Ќе се изедеме меѓу себе....

Смејте се колку сакате, фаќате сеир ама за мене Македонија не е демократска држава. Кратко и јасно, не е ни диктатура, но е некаква форма на авторитативна демократија и мека диктатура. Тоа се факти и од тоа нема бегање.

Епа вака се преминува од мека во „тврда“ диктатура...

Не знам што воопшто ги спречува полицијата да се исколат дебиливе што излегоа на протести.
Полицијата треба да е јавен сервис на граѓаните, она се што беше излезено е стока.

mer_2459.jpg

Малку сте малку сте пичкици :D

Да бевме ние нвивачите, имаше 1000 повредени да има, ќе не прекршеа од ќотек...

mer_2459.jpg

Малку сте малку сте пичкици :D

Да бевме ние нвивачите, имаше 1000 повредени да има, ќе не прекршеа од ќотек...
ова камерава е афтер парти...
коа ќе се смират тензиите, после сите ред по ред ќе се ловат и ќе се испрашуваат со зачин од закани...

Не знам што воопшто ги спречува полицијата да се исколат дебиливе што излегоа на протести.
Полицијата треба да е јавен сервис на граѓаните, она се што беше излезено е стока.

Полицијата спречува влез во собрание. Ако дозволат влез во собрание, знаеме што следува потоа.

Jа гледам цел ден сликава и се тркалам од смеење :pos::pos::pos:.
Нека му каже некој на чоеков дека е у 21 век, 2012 година алооооо :D
07FEA8F8D5D8A94EB2FF5CE455C7A545.jpg

Едно не ми е јасно, како ги заобиколија амандманите и го донесоа буџетот. Некој нека ми објасни?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom