Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Скап сеиров.
Туку ај, арно настрана стојам, може ќе ми пратат писмо од Светска банка\ММФ\R'lyeh дека бил сосем поволен.

Цел ден не сум дома, само шо разбрав што се десило.
Не ми се верува со каков народ делам воздух, нека идат сите колективно у Вардар да се удават, мајку им ебам глупава.
Морони!

гледам на другари и другарки им стигаат пораки од штаб ала мислиш пари им даваат!!! протест пред собрание во 8 да сте дошле сите ке имало списоци евиденции курови врагови незнам ти шо.... и после искочиле социјалците искочиле уметниците или незнам ти шо... жими .!. ов!

отварам фејсбук секој втор пост ми е сдсм вака врмо така... си викам да не сум отворил јас некој си политички форум од немај каде

Ali ima Golem Supak trpi i secni i Ne seceni gi ima probano site ama izgleda ovoj Guevski go lupa podobro od pozadi treba da stavi kuka kako na Lada Samara da ne go lupaat od pozadi :)))

Другар мора да си од владеачкава партија штом незнаеш милфица како се пишува...Мифлица ццц
Грешка бе па и ти од толку театар денес шашардисан сум :D. Не ми лепи етикета не е така :).

и сега се изгласа буџетот или ќе гледаме реприза утре ??

Се вози Тито со воз, и возот наеднаш застанува. Излегува Тито и оди кај машиновозачот и го прашува:
-Зошто возот застана?
Па немаме повеке пруга.- одговорил машиновозачот.
-Брзо викајте ја младината да направат пруга. – рекол Тито.
Слика 2:
Се вози Бранко со воз и возот наеднаш застанува. Излегува Бранко и оди кај машиновозачот.
-Зошто возот застана?
-Па немаме повеке пруга. – одговорил машиновозачот
-Брзо извадете ја пругата што ја поминавме и поставете ја напред!
Слика 3:
Се вози Грујо со воз и возот наеднаш застанува и овој оди кај машиновозачот.
Зошто застанвме?
Па немаме повеке пруга. – одговорил машиновозачот.
Нишајте го возот да изгледа како да се возиме…- рекол Грујо

Осум души хулигани поминале со џип и ги газџеле тие што протестирале пред Бихачка. Кои научно фантастични филмови човече, тоа е на 10 метра од домот на груевски, на 5 метра од МВР, неможеш да прднеш а камоли со џип да газиш толпа граѓани :pos:

П.с. и Командант Коки го уасиле, како темпирано баш за протестиве, пошто он којзнае колку луѓе ќе собереше :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom