Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
А јас што не знам никој, да си дојдам со флаер во рака на кој пишува кајгана, за да ме познаете? :icon_mrgr:

Опуштено...ни јас не знам никој лично. Eric J. Biafranić само него....ама тој не се рачина :pos:

Де бе па и вие, ни ја не познавам скоро никој од тие шо се пријавија дека ќе присуствуваат, освен неколку па никому ништо..за тоа е и собиранката, да се запознаеме :D

Де бе па и вие, ни ја не познавам скоро никој од тие шо се пријавија дека ќе присуствуваат, освен неколку па никому ништо..за тоа е и собиранката, да се запознаеме :D

"Не познавам никој, освен неколку" :icon_lol: ок е запознавањето, него да не има и некои други таму собрани, пример роденден да слават таму, па да отидам на нивна маса :icon_mrgr:

"Не познавам никој, освен неколку" :icon_lol: ок е запознавањето, него да не има и некои други таму собрани, пример роденден да слават таму, па да отидам на нивна маса :icon_mrgr:
Колку што знам, за ваков тип на собиранки би требало локалот да е "резервиран" за собиранкава....незнам точно ама нека се изјасни некој од надлежните. Acid

Резервирано би требало да е да.
Али сепак може да има некои падобранци шо онака рандом си дошле у кафичот, нема да има редар шо ќе бара да се логираш на влез за да потврдиш дека си член на сект..овај, форумов.
Се има десено збунка од типот:
- *се убацувам на рандом човек у кафичот* Здраво, Исак Кејтен/статусКво
> абе дечко не сме ние изглеа од тоа, ние онака сме дојдени
- o.o *си ја враќа раката згрозено мислејки "ew, mortals"*

Колку што знам, за ваков тип на собиранки би требало локалот да е "резервиран" за собиранкава....незнам точно ама нека се изјасни некој од надлежните. Acid
Не се секирајте, само за нас е кафичот :)

Резервирано би требало да е да.
Али сепак може да има некои падобранци шо онака рандом си дошле у кафичот, нема да има редар шо ќе бара да се логираш на влез за да потврдиш дека си член на сект..овај, форумов.
Се има десено збунка од типот:
- *се убацувам на рандом човек у кафичот* Здраво, Исак Кејтен/статусКво
> абе дечко не сме ние изглеа од тоа, ние онака сме дојдени
- o.o *си ја враќа раката згрозено мислејки "ew, mortals"*

Isak, ја и Алтернатиф ќе сме на врата што се секираш, само земи едно картонче и пиши ник нејм, и нема да има проблем.

Isak, ја и Алтернатиф ќе сме на врата што се секираш, само земи едно картонче и пиши ник нејм, и нема да има проблем.
А ако дојдат двајца со исти јузер? :) Што ви се казните? :)

Еве и јас да се пријавам. Се надевам дека вратарите ќе ме пуштат. :)

Ќе наминам и јас ама на кратко најверојатно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom