СТР8 Парфем

• Креатор на темата Креатор на темата Delux123
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш на точење „оригинал“ парфеми ефтини се и повеќе траат и мирисаат од стрејт

Иди у космо или у некоја друга парфимерија и разглеај, не само у Тинекс..
Можда нема да најдеш за 800, ама ќе најдеш брендиран на попуст за 900.

STR8 (стросум) се многу слаби, ги имам на полица еден врз друг мислиш парфимериjа држам (од поклони што ми се собираат) ама никад не ставам.

еее ај не тропај глупости новите се баш добри и највеќе се трошат а тебе шо не ти се свиѓаат тоа е друга работа...
--- надополнето: 23 декември 2012 во 20:50 ---
Има и од Орифлеjм интересни мириси за машки, овоj ми се допаѓа:
15560_2.png

1000 денари е.

Види си и други.
--- надополнето: 23 декември 2012 во 20:24 ---

mIkm9.jpg

Нека бира :D

пази ова стањево од Oriflame дека е добро...

еее ај не тропај глупости новите се баш добри и највеќе се трошат а тебе шо не ти се свиѓаат тоа е друга работа...
--- надополнето: 23 декември 2012 во 20:50 ---

пази ова стањево од Oriflame дека е добро...
Не тропаj глупости баш е добро, тебе тоа шо не ти се свиѓа е друга работа...

STR8 (стросум) се многу слаби, ги имам на полица еден врз друг мислиш парфимериjа држам (од поклони што ми се собираат) ама никад не ставам.

Па боље тоа него рамка за слика

Не ми се допаѓаат овие STR8 на мода беа пред 5 год сега не. А и скоро иста цена се со Black Suede Touch, Perceive, JH и Full Speed од Авон и сега има новогодишен попуст два за 1100 ден. Доста трајни парфеми и ги користам за секој ден. Шалот од минатото зимо што сум го носел и сум ставал од парфемот сега кога го извадив уште ми мириса.

Ако ти е за пи4ки батали го STR8, пиши си во конзола "funnymagnet". Ем е бесплатно ем поефикасно. ;)

Никогаш не сум користел STR8 а и не планирам да користам , пред една година користев само од АВОН мириси али сеа почнав да си зимам од http://economicparfemi.mk/ .
Моментално го користам EMPORIO ARMANI/Armani

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom