Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зато напишаф....или ќе речит крајот е ова,ама бројте до 10(за децима)....или само чао ќе речитПо мене, сигурно си иде по сезонава... и да освои ЛШ.
Реал Мадрид цела вечност без двојна крунa
дупла круна, шо беше тоа? И не само сврзано со ЛШ, ја не памтам и домашна дупла да сме освоиле.
Затоа Филе идеше со тие теории... тим за само едно натпреварување...![]()
Перез купи го MICHU!!
Ќе треба некој да ја отстапи 7-та, а тоа ќе биде уште бетер од моменталнава ситуацијаЗнаете сеа што би направил за да се крене моралот и желбата кај играчите и навивачите ? - Би го довел Раул, без срам и перде.
или овој на Хоризонт Турново што е,поголемо издигнување од тоа здравје радовоДа го земеме Бенитез, глејте како знае да издигне екипа, за разлика од Мурињо
Башка ќе го разработи и Бензема ко што го разработи Торес
win win комбинација, незнам Перез што чека
Еееј, па ова денеска е нула у споредба со тоа што беа до пред 4-5 години. Нека бидат среќни Мурињо и остала багра што до сега уште не им се вееја бели знаменциња на Бернабе.После се што прочитав овие два дена, што на форуми, што на фејсбук, сфатив дека Реал Мадрид ги има најнеблагоданите фанови во светот. Разбирам плукање, ама ова веќе да се замислиш дали стварно фанови на Реал ги пишуваат сите тие работи. Јас сум без коментар.
Баш напротив, во вакви моменти треба да се даде подршка на тимот, на играчите и на тренерот. А не мадридските фанови сами да ствараат притисок врз играчите, преку транспаренти да бараат да си оди оној кој до пред некоја недела го сметаа за Бог и кој им донесе толку радости во последните две сезони. Тоа се прави фанови по мене, оние кој ќе застанат зад тимот и во победа и во пораз, а не ова денес. На две утакмици Роналдо нема да даде гол, одма нека си оди, не ни треба. Една топка Касиљас нема да ја одбрани, одма не бил истиот Касиљас, не бил најдобар. После два - три пораза - транспаренти да си оди и Мурињо. Најискрено ми се гади.Еееј, па ова денеска е нула у споредба со тоа што беа до пред 4-5 години. Нека бидат среќни Мурињо и остала багра што до сега уште не им се вееја бели знаменциња на Бернабе.
И не е за неблагодарност. Едноставно, Реал си е Реал. Еден и единствен, во крв им е и на навивачите и на играчите (барем на играчите им беше до оваа сезона), секоја сезона да се игра за секоја титула. Ова што у моментов се случува со Реал е КАТАСТРОФА. Реал не смее да си дозволи со ваков тим да биде трет на табела а првиот да им бега 16 бода уште пред половина од сезоната.
Затоа и ги разбирам навивачите, зарем треба да се мижи на овој ОЧАЈ во кој се наоѓа тимов? Треба да им се даде дознаење дека или ќе го заслужат местото во Реал, или ќе си ги соберат куферите.