Фан Клуб: Барселона

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Без игра, без ништо, само стативата на Меси и голов на Чави.
Ама ајде добра е, тие 5 минути кога притиснаа Ваљадолид бев сигурен дека ќе примиме гол.
Абе друже, различна утакмица да не гледаме?

Имаме одлична и многу брза игра. Тијаго растури. Ако Цеск не прави подиректни, а Иниеста овозможува многу побрза циркулација на топката тогаш Тијаго ги прави и двете во исто време.

Ова му е веројатно најдоброто полувреме што го изиграл за нас. Изгледа ќе ја имаме најдобрата средина во свет уште долго време.

Проблемот е што Санчез, Педро и Алвес продолжуваат да играат како утепани цела сезона па немаме кој да ги заврши акциите ама игра имаме.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Санчез имаше две шанси, стативата на Меси и голот на Чави, тоа е од шанси во прво. Жорди Алба уште на полусезона ги оправда парите потрошени за него, дечкото е ѕвер.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе друже, различна утакмица да не гледаме?

Имаме одлична и многу брза игра. Тијаго растури. Ако Цеск не прави подиректни, а Иниеста овозможува многу побрза циркулација на топката тогаш Тијаго ги прави и двете во исто време.

Ова му е веројатно најдоброто полувреме што го изиграл за нас. Изгледа ќе ја имаме најдобрата средина во свет уште долго време.

Проблемот е што Санчез, Педро и Алвес продолжуваат да играат како утепани цела сезона па немаме кој да ги заврши акциите ама игра имаме.
Богами различна утакмица гледаме.
Алексис и Алвес очајни. Педро малку ама многу малку подобар од нив. Тиаго првите 20 минути незнаше каде тера, шанса не направивме, игра без шанси, јебала те игра.
Единствено на ниво во првово полувреме беше одбраната што е реткост годинава.
--- надополнето: 22 декември 2012 во 19:12 ---
91!!!
И толку од мене утакмицава, Кејблтел не ми дозволуваат повеќе да ја гледам....

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Луцифер дефинитивно гледаме различна утакмица,Тиаго во првите 20 минути направи милион грешки и додавања.

бтв.
БУСКЕТС:love:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Мене ми се допаѓа играта на Барца. Целосна доминација не им дозволуваат на Ваљадолид ниту шанса. Разликата во играта се должи на средината Бускец, Чави и Тиаго не е премногу настроени кон напад за да има креација на повеќе шанси.

А голот на Меси беше ремек дело, истата финта за да се ослободи од играчот со топка меѓу нози како мојот омилен негов гол за 2012 против Севиља

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Роура нека ги вади Педро и Санчез иначе гасам стрим...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Редно време беше да влезе Виља а да излезе овој Санчез :D

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Алвес оправи малку во второ полувреме. Ама Санчез може и празен гол да му дадеш и пак ќе се сопне. Му ги скратија маките што го извадија.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ќе беше одличен гол од одлична акција да не му текнеше на Алвес курташак да си игара:tapp:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Никогаш немам видено толку овации за Иниестааааааа :cuc:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења