Фан Клуб: Партизан

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Па добро шо знам ја и не очекував дека ке тепаме пошто знам дека со Кула имаме некои заеднички ствари така да мислам дека беше и за очекување да и пуштеме бод као шо се има дешавано и многу пати до сеа али сва среча дроља од комшиница го попуши у сред рупа така да +6

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Бидејќи натпреварот немаше никакво значење околу пласман на табела, повеќе пратев што се случува во Пионир... Но, сепак, на компјутерот го пуштив фудбалот па фрлав око...

Имавме убави шанси за гол, Саша и Лазар Марковиќ испаѓаа сами пред гол, но сепак тие беа креатори за голот на Партизан... Лазе се проби по левата наша страна, ја нафрли во шеснаесетник, Саша убаво ја прими со лева и распали волеј во другиот агол...

Неколку минути потоа, Миљковиќ (не сакам веќе да го видам во тим) му заврте г'з ко пичка некоја на играчот на Рубин кој потоа непречен од никој си испрати центаршут и Рондон само се поклони пред Петровиќ...

Имаа и Рубин убави шанси за гол, но не ги искористија... Се на се, не така досаден фудбал и нерешениот исход според мене е реален...

3 бода оваа година во ЛЕ и трето место на табелата (исто бодови со Нефчи, но иако Нефчи има еден гол повеќе постигнато од нас, сепак се гледа меѓусебен дуел, а таму имаме гол во гости)...

Толку од оваа година, сега следува пауза, па припреми за пролетниот дел... Останува битката во Првенството на Србија, каде имаме солидна предност... Купот на Србија и ЛЕ се зад нас оваа година... Сите сили насочени кон Првенство... Ајмо

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Миљкович стандардно си е најслаб какви грешки прави скоро повеќе од пола голови цела сезона се примени од него..како него не го продадоа а Аксентиевич да го оставеа но земаа од Витесе 2м за него а таму мислам дека уште нема настап.Овој Пауљевич шо го земаа шо беше екстра брз зошто не добива шанса после повредава незнам..а има шпекулации за заминување Забија сигурно си оди вече потпишал во грција 2ра лига изгледа,исто така Иванов може да си оди а он е далеку еден од подобрите поединци,исто така и доста играчи сакат да заминат и има некој проблеми со тренерот-управа како и секогаш..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Волков пред потпис во Металург Доњецк за нешто повеќе од пола милион..лопови тешки кретени невидени се ај бар за него има замени за другиве..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Лазе Марковиќ е прогласен за Најдобар играч во Првенството на Србија, а Александар Митровиќ за Најдобар дебитант, браво дечки... :cuc:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Најверојатно као што се наслушнува нешто Елиомар од Јавор ке биде првото ,,засилување,,

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
FK Partizan (SRB): The club is excluded from participating in the next UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the next three seasons (i.e. 2013/14, 2014/15, 2015/16), unless it is able to prove that by 31 March 2013, it has paid the overdue amounts previously established by the CFCB Investigatory Chamber; that it has paid any amounts deferred in writing that fall due before 31 March 2013, and that it has settled any payables as of 31 December 2012 which will become due before 31 March 2013, in line with Articles 49 and 50 of the Club Licensing and Financial Fair Play Regulations.

FK Partizan has also been fined €100,000. The prize money withheld on 11 September 2012 (as a conservatory measure) will be released.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
FK Partizan (SRB): The club is excluded from participating in the next UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the next three seasons (i.e. 2013/14, 2014/15, 2015/16), unless it is able to prove that by 31 March 2013, it has paid the overdue amounts previously established by the CFCB Investigatory Chamber; that it has paid any amounts deferred in writing that fall due before 31 March 2013, and that it has settled any payables as of 31 December 2012 which will become due before 31 March 2013, in line with Articles 49 and 50 of the Club Licensing and Financial Fair Play Regulations.

FK Partizan has also been fined €100,000. The prize money withheld on 11 September 2012 (as a conservatory measure) will be released.
уплатени биле парите одма изјавија од клубот и дека ќе играат следната година во Европа..добија сега више од 2м од Уефа за оваа година што играа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Со мало задоцнување, Среќна Нова Година и Божиќни Празници, Гробари и симпатизери на Партизан... Здравје, Среќа, Успех, и оваа година да ја врзиме шестата во низа, па здравје и пласман во Европа :)

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92

НЕКА МУ Е ВЕЧНА СЛАВА ТАКВИ ЛУЃЕ НЕ СЕ РАЃААТ СЕКОЈ ДЕН......RIP МАЈСТОРЕ

Ostala je i priča iz tog vremena, kada je Miljan Miljanić sreo Voju Pančevca, poklonio mu crveno – beli privezak za ključeve, i rekao:
- Vojo, ja bih u Zvezdi najradije video tebe, jer takvog vođu nema nijedan klub.
On ga je pogledao i sa osmehom mu rekao :
- E, moj Čiča, lakše je kupiti jedanaest fudbalera nego i jednog navijača Partizana. Sportsko umeće jeste za prodaju, ali navijačka osećanja nisu.

Еве доказ дека сме ги УПРОПАСТУВАЛЕ ГАНФЕРИТЕ(ганците) уште од стари времиња.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Клео од денес бил слободен играч, Стефан си оди, Едуардо останал во Бразил, Забија ке си оди ...... :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Клео од денес бил слободен играч, Стефан си оди, Едуардо останал во Бразил, Забија ке си оди ...... :D
Сите по еден бубрег и Клеверсон назад :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom