Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Македонија - Франција, вчера во Ниш...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа погрешно ме разбра. Не ми беше поентата да кажем, еве Србиве не мразат. Имам фамилија у Ниш, многу добро знаем како ме пречекуваат сите таму.Македонија - Франција, вчера во Ниш...
![]()

Изгледа погрешно ме разбра. Не ми беше поентата да кажем, еве Србиве не мразат. Имам фамилија у Ниш, многу добро знаем како ме пречекуваат сите таму.
Поентата ми беше да видите дека има и Срби што не ги сакаат Македонците, за да не се чудите зошто има и Македонци што не ги сакаат Србите. Тоа беше све![]()

Сака да каже дека Србите се накурчени поради признавањето на црквата. Нормално да има поединци кои не се сакаат од двете страни коа сме преку улица. Чудно ќе беше на Балканот помеѓу две соседни земји да цвета љубов.Ние неаме спор со нив окулу косово,србија има спор,незнам што се форсира толку дека ради тоа се испадиве.Проблеми имало и пред косовското признавање и единствен спор што го имаме со Србија е црквата.

Не верувам... Со ситуацијата во каква се дома не можат да се соберат па у Хрватска ќе идат, башка граници курци палци, теорија нема.
Ти гробар си така ?Нема врска тоа брат... Дома има организација на битни натпревари, а на другите не им се ризикува да идат, или да одведат дете, бидејќи секоја можна ситуација се искористува за напад на Заборављени вс Алкатраз или обратно... Во Милано беа 2000+, а е дупло подалеку отколку Задар...
А и нема да ме зачуди ако отидат, мудоњи се, мада знам дека ова е новинарска патка... На Косово се први доле, Дуле Мута воџа на таа подгрупа од Косово беше и потешко ранет во една престрелка...
Да не имаш грешка случајно во текстов ?Ти гробар си така ?Да не имаш грешка случајно во текстов ?

Хахах... ДА НЕ СЕ ЗАБРАЊЕНИ СЛУЧАЈНО ?Не не, таман си е... Јас сум неутрален со блага наклонетост кон Алкатраз... Ипак, да не беа Заборављени, немаше да биде ситуацијата таква каква што е![]()
Хахах... ДА НЕ СЕ ЗАБРАЊЕНИ СЛУЧАЈНО ?