Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште купувам.Купувам ваучер контакт по ПП
Сиромаштија...Што кур аплицирате ако после ги продавате? Македонска работа...
Откај мене на факултет тие што ги видов повише пари од професорите имаат. 90% е од аздис али ај секој со своето.Сиромаштија...
Како што знам даваа само на социјални случаеви... Но во оваа чудесна земја, се е можно.Откај мене на факултет тие што ги видов повише пари од професорите имаат. 90% е од аздис али ај секој со своето.
Знам,те разбирам,но џабе лечиме фрустрации од малограѓанштината кај Македонскиот народ и никаквото однесување.Откај мене на факултет тие што ги видов повише пари од професорите имаат. 90% е од аздис али ај секој со своето.

Купувам ваучер!
Има некој што го искориси ваучерот? Размислувам да купам еден, ама сега на фејсбук страната на АМЦ читам барале и покрај ваучерот да им покажеш лична карта и индекс. Сеа јас сум петта пред крај, нема ваљда да го прегледуваат индекскот детално....
Епа кога државата ги е*е ако може така поштено да се изразам зошто па и тие студенти да не искористат нешто од нејзе што да се прави кога секој знае дека после дипломирање ќе почека едно 10-15год за работа прво на памет што му иде е што и да начекам ќе искористамСиромаштија...