- Член од
- 31 јули 2006
- Мислења
- 2.537
- Поени од реакции
- 702
- Локација
- Hidden in the Kalunga
- Веб-сајт
- www.retrocreamsperfume.etsy.com
Среќен именден, среќна слава....за многу години и да вечно името! Св Никола.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кај му е место на видеото? Хаххааа а бре Гарфил!![]()
само Исус е достоен за слава ни едно друго битие
Да не пукнеш, ме изнасмеа.A BRAVO ajde sega u crkva kiloipol zejtin i dva peskia i na bakniraka.
само Исус е достоен за слава ни едно друго битие
На славите секој пат се први тие што немаат слава дома.. у календар гледаат и планираат кога, каде и кај кого ќе одат и една недела пред слава ништо не јадат по дома.![]()
Кажа и преживеа![]()
хахахха знаеш како ми дојде коа го прочитав? Као да отворил врата, да протнал глава, да извика она шо го напиша и да затвори врата и да го снема....а ти да седиш на трпеза онака, за Св Никола и да останеш со отворена уста откоа ќе замине аххахаххааааЈеботе, свашта на светов добило интернет.
се сложувам со вас дека православната црква не е исправна ама па затоа има други цркви што се проповеда радосната вест и прави се според библијата како што функционирала раната цркваДа не пукнеш, ме изнасмеа.И после немало мито во црквите.Абе сите го подмитуваат Господ со масло, чорапи, пари, маици, крпи...Бизнис ти е тоа браткооо, бизнис.
![]()
Во ред е да веруваш во што сакаш.Јас немам религиски предрасуди.Можеби постојат такви цркви, не знам.Ама ама ако се повикаме на манускриптот пронајден во Наг Хамади следува: „Божјото царство е во вас и насекаде околу вас, не во градбите од дрва и камења.“Според тоа верските објекти се неважни.Ако веруваш во нешто, не ти треба црква во која со своето присуство ќе докажеш дека си верник.Денес присуството во верските објекти е репер за тоа кој е поголем верник, а надвор од нив се знае...се продолжува по старо.Мене ова ми е смешно да бидам искрена.се сложувам со вас дека православната црква не е исправна ама па затоа има други цркви што се проповеда радосната вест и прави се според библијата како што функционирала раната црква