Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Тутунот на пример е легален а прави многу поголема штета во опшеството дури и од хероинот,поради тоа што хероин не е секој будала да проба а за цигари е друг муабет.
Ја би гласал секој момент трева да се легализира тутун да се банира...

Ради тоа што рече сите дека сме исти ќе ти одкријам неколку работи за мене и знам дека нема да ми веруваш али тоа е твоја работа...цигари или било каква дрога немам никогаш земено и нема ни да земам,едноставно прашав тоа што прашав од љубопитност не дека сум некој наркоман е*ате плус тоа имам завршено на ДИВ факултет за спорт што значи мноооогу погрешно направи проценка дека сите сме исти и дека јас спаѓам под тој покрив на наркомани...

Ти пријателе мој зависен не ме разбра,со Магус си дискутираме,неговиот случај каков е,си водиме некои полемики.
Дилери не ми требаат мене,чувај ги за себе.

:)
Ау Сашо фактор х? Гледаш на постови а? Ради инфо немам никад пробано дрога.

Ау Сашо фактор х? Гледаш на постови а? Ради инфо немам никад пробано дрога.

Имаш пробано, сум чул дека анестезијата, локалната ( и зуболекарите шчо ја користат) е на база на кока :D

Работава на форумов ако прашаш нешто онака од љубопитност или друго нешто одма ќе те направат нешто што нетреба...до кога вака бе алооооо нема европска унија така:pos: ако прашав за дрога незначи дека сум наркоман,ако имам рогови незначи дека бодам,ако сум врзан незнали дека касам :pos::pos::pos:

Џони е џони па било и плаво.

...виски у хербална варијанта :)

10-16-4.jpg

;)

Само требаше да пишиш за моментот доколку дојде грешка во дозирањето. Дека духот традиционално го напушта телото а телото се закопува или кремира зависно од желбата на потрошувачот :D

Само требаше да пишиш за моментот доколку дојде грешка во дозирањето. Дека духот традиционално го напушта телото а телото се закопува или кремира зависно од желбата на потрошувачот :D

Кај се е тоа исто и еднакво.
Дозата ако се претера, преебан си. И во пиење и во се друго.

Кај се е тоа исто и еднакво.
Дозата ако се претера, преебан си. И во пиење и во се друго.

Секако, ама количеството е различно. Ако варат чај да не си речат по 2-3 чашки да напрајме за партијата да живее и оп во пеколо или рајо или кај девиците, завосно од филмот шо си го тепал во животта :D
А за марихуанката не важи то оти не можиш да се предозираш до смрт :)

П.С. Алкохолот пример како го пиеш така полека те фаќа а она датурата пиеш сега па дури по пола саат ќе те замава затоа дозирањето реков .

Џони Вокер си е Џони Вокер?
Не ме разочарувај Дивајдер те мислев за поголем експерт.

Што ќе кажеш за ова?

Johnniekinggeorge.jpg

Колку има пациенти во таа болница која ја пазиш од алкохоличари не си свесен. А можеби чекаш ред да влезеш таму кој знае.
Алкохолот е субстанца која ја менува состојбата на умот и нормално спаѓа во група на дроги кои прават зависност.

Секако, ама количеството е различно. Ако варат чај да не си речат по 2-3 чашки да напрајме за партијата да живее и оп во пеколо или рајо или кај девиците, завосно од филмот шо си го тепал во животта :D
А за марихуанката не важи то оти не можиш да се предозираш до смрт :)

П.С. Алкохолот пример како го пиеш така полека те фаќа а она датурата пиеш сега па дури по пола саат ќе те замава затоа дозирањето реков .

Ок де, јасно, ама ако испише 12 литра чај или кокта на твојата и мојаѕа младост??
Или трикила ракија...
да не зборам за џимито, нормално.

А марката, ако не енаша, прскана, пак, не чини да опнеш седумнајсе џоинта у една вечер.

А марката, ако не енаша, прскана, пак, не чини да опнеш седумнајсе џоинта у една вечер.
И да сакаш неможеш, ке заспиеш додека да стигнеш до 17 џоинта :D

Ок де, јасно, ама ако испише 12 литра чај или кокта на твојата и мојаѕа младост??
Или трикила ракија...
да не зборам за џимито, нормално.

Јас во еден рај ќе заминев ама не со девици туку со искусни и прокопсани моми (мој рај) на 2-3 пати ко помешав мара со ракија, и малку да испијаш опасно е а не па трикила. Иначе во младоста за малце че стасав до кило а ако не ме земеше братучед ми со точако пошто ме напуштија јунаците че стасав и до друго место :D

Ене ги овие двајцава се закараја оти немаа пробано мара, саде на алкохоли се :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom