Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
За да уживаат во нивните ефекти,of course.
A иначе стварно незнам зошто сакаат :D :D
Љубопитонст, i guess. Ќе пробаш еднаш и ќе се осеќаш добро. Feels good, feels bad, feels better, feels worse. Можеби и погонот да пробаш нешто што мислиш дека е „појако“. Можеби, some people just don't give a fuck. To each his own.

Љубопитонст, i guess. Ќе пробаш еднаш и ќе се осеќаш добро. Feels good, feels bad, feels better, feels worse. Можеби и погонот да пробаш нешто што мислиш дека е „појако“. Можеби, some people just don't give a fuck. To each his own.
Секако дека е љубопитност и одење во непознатото.
Во дроги како хероин кој се екстремно зависни на почеток си мислат дека можат да го контролираат тоа па прават еднашка во месец па идат викендашки и преога во секојдневна употреба и полека стануваш зомби.
Ај за постарите генерации можам да сфатам,тогашка било релативна нова дрога си мислеле дека нема да се заебат дека ке се контролираат башка нема толкав пристап до информации како денеска но денешно време кога гледаш како се заебали минатите и можеш да прочиташ многу повеке информации и пак да пробаш треба да си ептен куртон.

Зошто луѓето сакаат да користат опијати рекреативно? Еве пример, purple drank (кодеин)

Од каде дека сакам да користам рекреативно ? јас несакам воопшто да користам само сакав да знам дали има некој што пробал па да каже што му се случило :)

Од каде дека сакам да користам рекреативно ? јас несакам воопшто да користам само сакав да знам дали има некој што пробал па да каже што му се случило :)
Те спомнав или претпоставуваш дека инсинуирав?

Па мене ми мириса дека за мене мислеше :)
Недоразбирање :)

Разлистував што има на претходните страници и видов голем број мислења кои не се однесуваат до наркотици. Може да се смени насловот во нешто како „Рекреативни дроги“?

35421551325.jpg

И јас исто така викав за дрогава и питиве и не само за тоа него и вратче, куленче, пица екстра вегетарјана (со 4 типа месо), буреци и остало се дур не се кандисав да се уозбилам и за прв пат доброволно си уплатив во приватна поликлиника проверка на крв и ехо на внатрешни органи. Резулатот од тоа беше 3.8 триглицериди од дозволени 1.9 шо ќе рече дупло и замастена јетра, па ми препишаа 2-3 дроги за да се опоравам, па сега ти види шта јебо шта не јебо.

Иначе он топик; Децо, The drugs don't work they just make you worse...

И јас исто така викав за дрогава и питиве и не само за тоа него и вратче, куленче, пица екстра вегетарјана (со 4 типа месо), буреци и остало се дур не се кандисав да се уозбилам и за прв пат доброволно си уплатив во приватна поликлиника проверка на крв и ехо на внатрешни органи. Резулатот од тоа беше 3.8 триглицериди од дозволени 1.9 шо ќе рече дупло и замастена јетра, па ми препишаа 2-3 дроги за да се опоравам, па сега ти види шта јебо шта не јебо.

Тоа е од нередовно пиење само...Еве го Аца, здрав, жив и секоја година по 30 концерти работи.

Word.

Ај дека сме наши...имав 14ка триглицериди што ни наркомани немаат :icon_mrgr: ама решив да не посегнам по драгсот кој ми беше препишан слично како кај тебе, еден тон лајна кои ги заменив со многу многу спорт, овошја, зеленчуци, варени шитови, без лебови врагови кафани курви бљувотини итн...арно ама тогаш не работев, имав време да се средам за брзо време и да продолжам така. Јебаното е што кога работиш нали е уште појебано зошто таков режим не иде уз работа, така да те разбирам потпуно.
Сега сум чист ко суза, се надевам и ти си, па ајде ондак да напраиме една кафана еднаш се живее пизда му стринина...па и ќе се нашмркаме ако треба

Ракија и тревче-и само се сеќавам како се држев за гелендер,со последни сили се смогнав до лифтот,па втора тура на гелендерот проследена со обилна содржина на вомитус,и дома само сестра ми ме виде,не можев да се пресоблечам и со алишта легнав во кревет.Наредниот ден не отидов на работа и кога направив реконструкција на настаните,сфатив дека еден саат ми фалеше во вечерта,од моментот кога го исчурев двојчето додека сум стигнал дома-минале саат време.И ден денес е мистерија каде бев за тој еден саат,може сум лежел позади зграда,поима немам.
wow само што имав иста случка со многу вино и две двојки и кома од раната вечер дури сега се опоравив у 2 саат :tapp:
сум се рекол да не праам вакви гадно повраќачки комбинации

Word.

Ај дека сме наши...имав 14ка триглицериди што ни наркомани немаат :icon_mrgr: ама решив да не посегнам по драгсот кој ми беше препишан слично како кај тебе, еден тон лајна кои ги заменив со многу многу спорт, овошја, зеленчуци, варени шитови, без лебови врагови кафани курви бљувотини итн...арно ама тогаш не работев, имав време да се средам за брзо време и да продолжам така. Јебаното е што кога работиш нали е уште појебано зошто таков режим не иде уз работа, така да те разбирам потпуно.
Сега сум чист ко суза, се надевам и ти си, па ајде ондак да напраиме една кафана еднаш се живее пизда му стринина...па и ќе се нашмркаме ако треба
е убаво си се ранел :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom