- Член од
- 1 февруари 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 4.208
За да уживаат во нивните ефекти,of course.Зошто луѓето сакаат да користат опијати рекреативно? Еве пример, purple drank (кодеин)
A иначе стварно незнам зошто сакаат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да уживаат во нивните ефекти,of course.Зошто луѓето сакаат да користат опијати рекреативно? Еве пример, purple drank (кодеин)
Љубопитонст, i guess. Ќе пробаш еднаш и ќе се осеќаш добро. Feels good, feels bad, feels better, feels worse. Можеби и погонот да пробаш нешто што мислиш дека е „појако“. Можеби, some people just don't give a fuck. To each his own.За да уживаат во нивните ефекти,of course.
A иначе стварно незнам зошто сакаат![]()
![]()
Секако дека е љубопитност и одење во непознатото.Љубопитонст, i guess. Ќе пробаш еднаш и ќе се осеќаш добро. Feels good, feels bad, feels better, feels worse. Можеби и погонот да пробаш нешто што мислиш дека е „појако“. Можеби, some people just don't give a fuck. To each his own.
Ќе направам, ќе се договориме и ќе се почастиме, без гајле...Да направиш, па да почестиш.![]()
Зошто луѓето сакаат да користат опијати рекреативно? Еве пример, purple drank (кодеин)
Те спомнав или претпоставуваш дека инсинуирав?Од каде дека сакам да користам рекреативно ? јас несакам воопшто да користам само сакав да знам дали има некој што пробал па да каже што му се случило![]()
Те спомнав или претпоставуваш дека инсинуирав?
НедоразбирањеПа мене ми мириса дека за мене мислеше![]()
Тоа е од нередовно пиење само...Еве го Аца, здрав, жив и секоја година по 30 концерти работи.И јас исто така викав за дрогава и питиве и не само за тоа него и вратче, куленче, пица екстра вегетарјана (со 4 типа месо), буреци и остало се дур не се кандисав да се уозбилам и за прв пат доброволно си уплатив во приватна поликлиника проверка на крв и ехо на внатрешни органи. Резулатот од тоа беше 3.8 триглицериди од дозволени 1.9 шо ќе рече дупло и замастена јетра, па ми препишаа 2-3 дроги за да се опоравам, па сега ти види шта јебо шта не јебо.
Иначе он топик; Децо, The drugs don't work they just make you worse...
Word.Иначе он топик; Децо, The drugs don't work they just make you worse...
Ај дека сме наши...имав 14ка триглицериди што ни наркомани немаатИ јас исто така викав за дрогава и питиве и не само за тоа него и вратче, куленче, пица екстра вегетарјана (со 4 типа месо), буреци и остало се дур не се кандисав да се уозбилам и за прв пат доброволно си уплатив во приватна поликлиника проверка на крв и ехо на внатрешни органи. Резулатот од тоа беше 3.8 триглицериди од дозволени 1.9 шо ќе рече дупло и замастена јетра, па ми препишаа 2-3 дроги за да се опоравам, па сега ти види шта јебо шта не јебо.
wow само што имав иста случка со многу вино и две двојки и кома од раната вечер дури сега се опоравив у 2 саатРакија и тревче-и само се сеќавам како се држев за гелендер,со последни сили се смогнав до лифтот,па втора тура на гелендерот проследена со обилна содржина на вомитус,и дома само сестра ми ме виде,не можев да се пресоблечам и со алишта легнав во кревет.Наредниот ден не отидов на работа и кога направив реконструкција на настаните,сфатив дека еден саат ми фалеше во вечерта,од моментот кога го исчурев двојчето додека сум стигнал дома-минале саат време.И ден денес е мистерија каде бев за тој еден саат,може сум лежел позади зграда,поима немам.
е убаво си се ранелWord.
Ај дека сме наши...имав 14ка триглицериди што ни наркомани немаатама решив да не посегнам по драгсот кој ми беше препишан слично како кај тебе, еден тон лајна кои ги заменив со многу многу спорт, овошја, зеленчуци, варени шитови, без лебови врагови кафани курви бљувотини итн...арно ама тогаш не работев, имав време да се средам за брзо време и да продолжам така. Јебаното е што кога работиш нали е уште појебано зошто таков режим не иде уз работа, така да те разбирам потпуно.
Сега сум чист ко суза, се надевам и ти си, па ајде ондак да напраиме една кафана еднаш се живее пизда му стринина...па и ќе се нашмркаме ако треба