Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Gledam odredeni licnosti na forumov potocno vo ovaa tema mi opravduvaat nekoi halucinogeni pecurki i red drugi prirodni rastenija a sepak se protiv hemijata deka e sranje ! Cudno i hemijata i ovie rastenija ne treba da gi promovirate naprotiv treba da plukate po niv,temata ne ja koristite za toa sto e nameneta! Odamna imam pisuvano na forumov deka site drogi se sranje i prirodni i sinteticki bidejki imav loso iskustvo vo minatoto so niv,fala bogu mi dojde pametot i sega e se drugo.Kakvi posledici ostavaat tie halucinogeni vasi pecurki i rastenija nemate pretstava,so svoi oci se imam uvereno kako nekoj lugje si go imaat sjebano zivotot so tie "bilki" iako kako "VAS" citaa literatura se educiraa i mislea deka gi koristat na siguren nacin.Jas sto bev na sinteticka droga odnosno HEROIN se izvlekov nekako a lugjevo tesko zavrsija so nivnite bilki.Sekoj si ima svoe pravo i svoj nacin na zivot samo ednostavno ke vi preporacam da bidete pretpazlivi i batalete go toa sranje ! Pozdrav i se najdobro !

.Jas sto bev na sinteticka droga odnosno HEROIN se izvlekov nekako !

Џанкозааааааааааааааа! Ој ле џано мори џаноооо :)

Билките, со Усул и Исаф, тоа се двајца браќа кои имаат мерка за се. Инаку, маф работава.

КОга претеруете, нема за вас ни растенија, ни прашоци.

Џано мориии, Џаноооо!

Беља е дрогата.

Џанкозааааааааааааааа! Ој ле џано мори џаноооо :)

Билките, со Усул и Исаф, тоа се двајца браќа кои имаат мерка за се. Инаку, маф работава.

Jas ne odrekuvam deka sum bil NARKOMAN,a keski da imas Usul i Isaf bas ke vidime vremeto ke pokazi so eksperimentite a demek ti so bilkive ne se smetas za DZANKOZA ?, sakav samo da vi kazam deka i od tie vasi "BILKI" jako mozes da se sjebes pa nisto poveke ne te oprava

Чоек, се спрдам.
Не се џанам бе.

Освен ако не се рачуна за треварско џанање комбинации на били за глаобол, за температура, за лекување косопас (не за мене, не сум ќељајца де), за болки во кичма итн.
Покрај хомеопатијата која е претежно манипулација со растителни алкалоиди и отрови во мали концентрации, билкарството е убав начин за зачувување и одржување здравје.

И, да се разбереме. Билките кои имаат халуциногени својства се ползуваат за мошне позотовни работи, не само за да седне некој ќелеш у ќоше и да замишља рејнбоу или како му се точат бои и облаци во дневноме боравку, со цел забегуење од реалноста.

Конташ? Брате, конташ ли ме?

Ееее, ми тргна на подспрдуење со примеси на серЈознос(т)

п.с. не сум дете бе море еј.
Старо магаре сум. На воие ли години да се џанам, со фамилија и углед.
А, неее...

Џаааанааање е зла работа.

Ok bratce stom vikas taka deka e taka neka bide,keski da imas usul i da ti e se kako sto treba bas mi e milo deka ne si od tie AKMACI sto gi iskoristuvaat ovie rab za drugi celi.Jas ne velam deka bilkarstvoto e losa rabota samo od licno sto imav videno nekoj "BILKARI" kolku se sjebani si imav takvo mislenje ! Pozdrav i se najdobro !

Ok bratce stom vikas taka deka e taka neka bide,keski da imas usul i da ti e se kako sto treba bas mi e milo deka ne si od tie AKMACI sto gi iskoristuvaat ovie rab za drugi celi.Jas ne velam deka bilkarstvoto e losa rabota samo od licno sto imav videno nekoj "BILKARI" kolku se sjebani si imav takvo mislenje ! Pozdrav i se najdobro !

Кретен е кретен и во опинци и гумени гојзерици и во Гучи чевли и Зења одело....

И прејадување чиколатца не е арно.

Камоли хемија...

НО, ако веќе сака некој да експериментира со тие зли рабоќа, ондак побоље да узнае трвка отколку хемија.

Се прашувам дали некој има пробано DIRTY SPRITE или на друг начин кажано PURPLE DRANK ? :)

Се прашувам дали некој има пробано DIRTY SPRITE или на друг начин кажано PURPLE DRANK ? :)
Дојди татко ми еден шамар ќе ти врзе и сите дроги во едно ќе ти се помешаат,ќе се чувствуваш како на седмо небо.
Зелена,розева,црвена,сина,виолетова целиот спектар на бои пред очи ќе ти биде,а бесплатно!

;)

Дојди татко ми еден шамар ќе ти врзе и сите дроги во едно ќе ти се помешаат,ќе се чувствуваш како на седмо небо.
Зелена,розева,црвена,сина,виолетова целиот спектар на бои пред очи ќе ти биде,а бесплатно!

;)

Чим знаеш како е чувството сигурно си пиел мнооогу и тоа безпари биле :D

Чим знаеш како е чувството сигурно си пиел мнооогу и тоа безпари биле :D
Не ги пиев долго време јас не сум користел дроги никогаш.
Сум работел,учел не е важно.
Само за вас тука жал ми паѓа,дојдете пробајте од опојниот шамар кој не ствара зависност и е бесплатен.

П.С Има ли џанак што се рока во двете раце,многу ме интересира?

:)

Ahhhhh people...јас прашав само дали има некој искуство со тоа а не пишав дека сум џанак и дека се рокам во двете раце :) има разлика,нели ? и мене ми паѓа жал за НИВ така да убаво викаш,шамар безплатно кој не ствара зависност мнооогу добро ќе им дојде :)

Ahhhhh people...јас прашав само дали има некој искуство со тоа а не пишав дека сум џанак и дека се рокам во двете раце :) има разлика,нели ? и мене ми паѓа жал за НИВ така да убаво викаш,шамар безплатно кој не ствара зависност мнооогу добро ќе им дојде :)
Море исти сте сите,јас ќе ти кажам.
Баталете тоа дрогите земете работете,учете кој за што го бива и му фаќа акалот.

Море исти сте сите,јас ќе ти кажам.
Баталете тоа дрогите земете работете,учете кој за што го бива и му фаќа акалот.

Со задоволство, пошто рече сите т.е. сите не стави во ист кош (без никакво искуство со никаква дрога), со задоволство ќе прифатиме ти да ни најдеш работа и да не школуваш (пошто немаат сите баш можности за тоа). А шамарите задржи си ги за себе и уживај во благодетите од семејното насилство што го пропагираш (што укажува на длабок садо-мазохизам кој чека да биде исполнет) :)

Со задоволство, пошто рече сите т.е. сите не стави во ист кош (без никакво искуство со никаква дрога), со задоволство ќе прифатиме ти да ни најдеш работа и да не школуваш (пошто немаат сите баш можности за тоа). А шамарите задржи си ги за себе и уживај во благодетите од семејното насилство што го пропагираш (што укажува на длабок садо-мазохизам кој чека да биде исполнет) :)
Запишете факултет или најдете работа,голем е градов,ако немате можност за факултет,за конобари,општи работници и продавачи на весници сите ве бива,баталете дрогите,нема иднина во тоа.
После одредено време користење дрога,без разлика која,се станува подвижно зомби.
Без гајле имам искуство,кај мене во населба е префрлен центарот за зависници,гледам какви се луѓе влегуваат и излегуваат од зградата.

;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom