Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Jas sto bev na sinteticka droga odnosno HEROIN se izvlekov nekako !
Џанкозааааааааааааааа! Ој ле џано мори џаноооо
Билките, со Усул и Исаф, тоа се двајца браќа кои имаат мерка за се. Инаку, маф работава.
Ok bratce stom vikas taka deka e taka neka bide,keski da imas usul i da ti e se kako sto treba bas mi e milo deka ne si od tie AKMACI sto gi iskoristuvaat ovie rab za drugi celi.Jas ne velam deka bilkarstvoto e losa rabota samo od licno sto imav videno nekoj "BILKARI" kolku se sjebani si imav takvo mislenje ! Pozdrav i se najdobro !
Дојди татко ми еден шамар ќе ти врзе и сите дроги во едно ќе ти се помешаат,ќе се чувствуваш како на седмо небо.Се прашувам дали некој има пробано DIRTY SPRITE или на друг начин кажано PURPLE DRANK ?![]()
Дојди татко ми еден шамар ќе ти врзе и сите дроги во едно ќе ти се помешаат,ќе се чувствуваш како на седмо небо.
Зелена,розева,црвена,сина,виолетова целиот спектар на бои пред очи ќе ти биде,а бесплатно!
![]()
Не ги пиев долго време јас не сум користел дроги никогаш.Чим знаеш како е чувството сигурно си пиел мнооогу и тоа безпари биле![]()
Море исти сте сите,јас ќе ти кажам.Ahhhhh people...јас прашав само дали има некој искуство со тоа а не пишав дека сум џанак и дека се рокам во двете рацеима разлика,нели ? и мене ми паѓа жал за НИВ така да убаво викаш,шамар безплатно кој не ствара зависност мнооогу добро ќе им дојде
![]()
Море исти сте сите,јас ќе ти кажам.
Баталете тоа дрогите земете работете,учете кој за што го бива и му фаќа акалот.
![]()
Запишете факултет или најдете работа,голем е градов,ако немате можност за факултет,за конобари,општи работници и продавачи на весници сите ве бива,баталете дрогите,нема иднина во тоа.Со задоволство, пошто рече сите т.е. сите не стави во ист кош (без никакво искуство со никаква дрога), со задоволство ќе прифатиме ти да ни најдеш работа и да не школуваш (пошто немаат сите баш можности за тоа). А шамарите задржи си ги за себе и уживај во благодетите од семејното насилство што го пропагираш (што укажува на длабок садо-мазохизам кој чека да биде исполнет)![]()