Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Оф оф оф мрсничко, ќе иде петарда најмалце оваа :vozbud:
Ќе им се истурат на овие...и може после натпревар да
rolleye0012.gif
rolleye0012.gif

Ајде нека ни се множат вакви победи, на моменти се опуштаа малце али добро же им се прости.
Нека му се множат хеттрикчиња на Санти, фацка е типов нема што...Подолски денес беше топче.
Некст стоп Виган. Славете ганери (y)

Ооо Санти Казорла!!

Така се игра кога се сака макар што тие два гола максимално ме изнервирале ама со Арсенал мора нешто да го расипе впечатокот секогаш. Дали ова е напаѓачката тројка која треба да ја гледаме?

Тука доаѓа прашањето ако Тео сега потпише и добива место во шпицот дефинитвно некое крило ќе мора да се купи оти на клупа на крилната позиција едино го имаме надобриот ненадмилив и секако подобар од Меси- Жервињо вонземјанецот.

Ауу кој мерак !!
Санти не е нормален,40 поени на фантази ми донесе :pos:
Прекрасно одиграно,следни се Виган !!

Подолски мен оф д меч ... Казорла само 3 шпанец кој постигнал хет трик во Премиер Лига.

На 4-2 си помислив, oh not newcastle again...
Ми го расипаа расположението одбраната, срамота...

Волкот ќе гази као централен, дај боже да потпише! Казорла и Подолски најдобри утакмицава.

Можеше комотно утакмицава 0-5 прво полувреме да биде.. како и да е супер игра ама веројатно тоа беше дека овие Ридинг се дебакл од тим. Е сега треба да се врзат неколку победи во серија, наредна со Виган во гости па 2 утакмици дома со Вест Хем и Њукасл па дома со Саутемтон, ова е периодот кај што ќе видиме до кај сме, во 10 дена играме 4 утакмици во ПЛ, биче напето :)

Ауу кој мерак !!
Санти не е нормален,40 поени на фантази ми донесе :pos:
Прекрасно одиграно,следни се Виган !!
чекај бонусот :)))
--- надополнето: 17 декември 2012 во 23:28 ---
На 4-2 си помислив, oh not newcastle again...
Ми го расипаа расположението одбраната, срамота...
Не сме играле против полоша екипа сезонава и пак примивме 2 гола,јбг...киксери сме си.

Волкот ќе гази као централен, дај боже да потпише! Казорла и Подолски најдобри утакмицава.

Можеше комотно утакмицава 0-5 прво полувреме да биде.. како и да е супер игра ама веројатно тоа беше дека овие Ридинг се дебакл од тим. Е сега треба да се врзат неколку победи во серија, наредна со Виган во гости па 2 утакмици дома со Вест Хем и Њукасл па дома со Саутемтон, ова е периодот кај што ќе видиме до кај сме, во 10 дена играме 4 утакмици во ПЛ, биче напето :)
Што ќе гази бе?
Скоро ништо не направи утакмицава иако беше најлесната утакмица сезонава.
Против појаки екипи ќе го затворат така да топка нема да помириса, а не па во шанси да влегува.
Никогаш нема да биде од него шпиц.

Прва утакница му е на таа позиција уште е рано да судиме дали е добар или не како централен
бтв на Жервињо најдобра позиција му е таа шо ја играше денес :icon_lol:

Фала курцу да изгледам еден натпревар без да гризам нокти!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom