Divider
Seraphim
Дали е секташки да гаѓаш со чатал по Џурџевци?Па и нив бог ги чува
--- надополнето: 17 декември 2012 во 19:02 ---
Дервишите не се секта, глеам Ѓурџи постирал таму......ама ко што решивне у темана за секти....све живо е секта![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали е секташки да гаѓаш со чатал по Џурџевци?Па и нив бог ги чува
--- надополнето: 17 декември 2012 во 19:02 ---
Дервишите не се секта, глеам Ѓурџи постирал таму......ама ко што решивне у темана за секти....све живо е секта![]()
Ѓурџо Сектофоб-от.Дервишите не се секта, глеам Ѓурџи постирал таму......ама ко што решивне у темана за секти....све живо е секта![]()
хаххахаа Бог за без пари бе еј, се нема пари денесНе треба Бог да те чува.
Најди силеџија од периферијата на Скопје,за 500 денари ни секта ни бутур ќе се види.
![]()
A си се прашал ли што имало у сокчето и наполитанките?Ѓурџо што има врска ако е секта.
Кај мене во маало имаше Црна-Ружа и мене многу ме сакаа,мало,убаво Атеистче со 10 годинки,секогаш ме частеа сокче,наполитанки има добри луѓе и меѓу нив.
![]()
По врапци само е несекташки.Дали е секташки да гаѓаш со чатал по Џурџевци?
Каква моќ...тоа јас го викам немоќ или пичколижач.
П.С. Имам моќ бе Gurdjieff, што ми љубомориш? Тебе те банираа од телема темата, а јас ете си затворам теми според тебе. МОЌ бе БРАААТ!
И тебе ќе те затворам![]()
Овој поверува.A си се прашал ли што имало у сокчето и наполитанките?
Иди преспиј у црква три ноќи, и однеси литро зејтин за здравје.
Јас реков несунетисани дервиши!
Затоа прашуем, дека Бог ќе го казни оноега шо го стокмил со теслата и го однел со виор.По врапци само е несекташки.
Абе си играш со животот....
А ти вештерБог е вистина!
Џурџо е пиленце, по мозоче.
А ти паѓаш на провокации а толку си многу просветлен и паметен, кој што си цитира Тесла цитати од книги што не ги чита. Бреј