Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вируси што се тоа? Абе уплоадот нешто ме зеза, комшијата изглеа држи веб страна некоја.
![]()
Google Fiber не е Телекабел.Ми љубомориш? Плати и ти 2000 ден да видиш како ќе ти го пуштат.
Да.Абе нели гледате дека ве трола костурот![]()
Google е секаде меѓу нас, така се трефнал серверот.Google Fiber не е Телекабел.
Значи сакаш да кажеш дека ако помеѓу двајца луѓе во просторот во даден момент се повлече отсечка Google ќе ја сече таа отсечка под агол алфа?Google е секаде меѓу нас, така се трефнал серверот.

Пријателе, колку пати треба да ти се каже дека ова не е точно. Пушти торент и направи скриншут да видиш дали е над 8.
Пишува доле дека ако за мене не е точно не е ни за оние на Близу што погоре постирале 11мб/сек.Пријателе, колку пати треба да ти се каже дека ова не е точно. Пушти торент и направи скриншут да видиш дали е над 8.
И близу не покажува туку-така па да не е точно, туку навистина има, види ги пакетите и доста се бламираш.

А кој кажа дека симнуваат со 10MBps? Па 15Mbps ти е приближно 2MBps, значи во ред е кај нив.Пишува доле дека ако за мене не е точно не е ни за оние на Близу што погоре постирале 11мб/сек.
А ти ми кажуваш дека за нив оваа брзина што им ја покажува приближно е точна. Не ги гледај пакетите што им се 15мб/сек.
Торент ми иде 950кб/сек до 1.5мб/сек.
Прегледај го приврзокот 54565
Кај нив може да дојде до 2-2.5мб/сек ништо повеќе ама тоа е ретко. Сигурно не симнуваат со 10мб/сек затоа не се ти бламирај.
Пр ако кај мене спидтест ако наголемува некои си 4-5мб/сек тогаш за нив би требало да зголеми и да пишува 20мб/сек а не да е под 15мб/сек.
Брат ми има пакет од Близу 15 мб/сек, а секогаш на спидтест му покажува до 10мб / сек.
Симнува по 900кб/сек-1 мб/сек.
Џабе му се тие 15мб/сек. Не гледам некоја разлика од 8мб/сек Телекабел и 15мб/сек на Близу.
Моја е сликата од телекабел пакет 500А кој кажа дека симнуваат со 10MBps? Па 15Mbps ти е приближно 2MBps, значи во ред е кај нив.
Имам пријатели на близу и кај нив секогаш е 2MBps, значи пропишаните од близу 15Mbps.
А брат ти ако со 15 симнува со 900 килобајти треба да се жали затоа што брзината му е скоро на пола.
А ова торентот на сликата од телекабел ли е? Ако е твоја сликата значи спидтест не ти покажува повеќе туку навистина имаш 12Mbps. 12Mbps e 1.5MBps.
Кој пакет го имаш?
Sent from my Nexus
Моја е сликата од телекабел пакет 500
Поготово ако ставите спид тест од конкуренцијата... одма иде на бришење... јбг вистината боли... тиња сте...Гладам сите експерти станавте ... од толку експертиза нит на речник внимавате нит на однесување ...
Темава не е во ошти муабети дај бидете коректни да не бидне после овие модераториве не бришат ...
Модераторите бришат мислења кога истите се со вулгарна содршина... нема врска дали има или нема спид тестови или не, а ако видиш погоре никогаш не биле избришани ...Поготово ако ставите спид тест од конкуренцијата... одма иде на бришење... јбг вистината боли... тиња сте...
А што беше навредлив мојот спид тест од близу што е избришан?Модераторите бришат мислења кога истите се со вулгарна содршина... нема врска дали има или нема спид тестови или не, а ако видиш погоре никогаш не биле избришани ...
Со твоето однесување веројатно брзо ќе заработиш бан од темава и/или од форумов...