Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
кој се жалеше на Сиена што ја играме ? :D

Се чудам зошто застана Сиена во второ полувреме , а они да виделе дека Алба губи сигурно , па не им е загрозено 3то место . КУРТОНИ !!! Затоа се игра прво полувреме само , им еам местачите.

Зошто толку ви е сигурна Сиена??..па како што гледам на Сиена воопшто не му треба па подобро да се пиши хендикеп 2-јка нема баш со 16 разлик да изгубат литванците

ве предупредив ама вие не ме послушавте..штета што времето надвор камен е па ме мрзеше да одам до кладилница да ја пуштам со Милан од нула до два гола..ама то е кога нема да пишам тогаш влегваат

A vecer brajant 29.5+. Moze i melo 30+... aldridj so parker zaesno 42.5+.

Овие Бордо камења се еден скапан гол да дадат за 10000 илјади ги чекам:mad:.
Инаку вецер можњњ Лејкерс двојка да се брка на ситно 3 коефициент.

Сега навистина се мислам дали уште еднашка би требал да стапнам во кладилница или пак да одиграм тикет било како, играв во живо на 5 евра. Реал - Унион кошарка 154,5 - пред старт на 4та четвртина, 114 коша имаше во моментот и за минуска беше 1,77. За да се покачи квотата врзав и Бамберг - Партизан 1 (1,15), во моментот водеа 8 разлика домаќините, дали само видовте на кој начин заврши мечот 80-80? Кој баксуз сум еј.

Сега навистина се мислам дали уште еднашка би требал да стапнам во кладилница или пак да одиграм тикет било како, играв во живо на 5 евра. Реал - Унион кошарка 154,5 - пред старт на 4та четвртина, 114 коша имаше во моментот и за минуска беше 1,77. За да се покачи квотата врзав и Бамберг - Партизан 1 (1,15), во моментот водеа 8 разлика домаќините, дали само видовте на кој начин заврши мечот 80-80? Кој баксуз сум еј.
Некаде важат и продолженија провери добро мислам дека и Спортлајф ги важат продолженијата

Како нема за шо да игра Барса во тоа дерби за прво место е но нема шанса и ЦСКА да тепа да го покрие дома изгуби доста разлика а Кхимки да тепа нема да се израмни ќе биде прв пошто со ист скор а они во гости ги тепаа Пао 12 разлика.Партизан мора да тепа и да чека Бешикташ да го тепа Литвус,може да се случи но има мали шанси иако Бешикташ го има најдобриот поединец Џерелс кој лани премина токму од Партизан па сигурно ќе сака да изигра за нив,но дали ќе тепа Партизан незнам во гости игра слабо а според мене се поквалитетни каде,каде од германциве.

Русија хокејот 1
Милан 1
Левски 1хен

(y)

Пишам ливче и ги редам
Србија-Франција 1
Барса-Цска +
Њујорк-Лејкерс 1
Бросе-Партизан 2 хендикеп
И ко за малер (скоро никогаш не пресметувам коефициент) ај реков да пресметам
И со 100 денари ми идаше 800+
Абе бегај реков за 800 денари ќе играм и го шкртнав тоа хендикеп кај Партизан и ја пишав 2ка
80-80 ми заврши а имаа напад за победа :facepalm:

Полска-Македонија се мислам 1-1 или само 1
Баерн-Менхегладбах се мислам 1-1&3+ или само 1-1
Твенте-Хераклес се мислам 1-1 или само 1
Ваше мислење помош малку? :love:

Полска-Македонија се мислам 1-1 или само 1
Баерн-Менхегладбах се мислам 1-1&3+ или само 1-1
Твенте-Хераклес се мислам 1-1 или само 1
Ваше мислење помош малку? :love:
Твенте само 1 после 60та минута се опасни
Баерн може 1-1 и 3+
Македонија не ја чепкај