Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ЕУ точно многу има луѓе кои се против,но за НАТО не сум баш нај сигурен.Па јас сум дел од народот, а добра бројка од народот (која секојдневно се зголемува) е против ЕУ и НАТО, засега да владата и во минатото владите наши биле про ЕУ/НАТО ориентирани ама и тоа се менува. Плус само да те потсетам дека во Хрватска имаше референдумско прашање за граѓаните дали сакаат да влезат во ЕУ или не, епа може и кај нас ќе има некој ден каде што моето, твоето и мислењето на др-те ќе биде важно.
Сепак да не одиме предалеку од темава, да се задржиме на неа![]()
Ај убаво, честито де.најновата одлука на Унгарија да ја потврди и официјализира досегашната пракса на обраќање кон Македонија со нејзиното уставно име во билатералната комуникација.
Германија не нема приезнаено,што фајде ако ни се обраќаат со уставното?Ај убаво, честито де.
Ама да разменеа ноти и за во мултилатерални односи и форуми?
И Германија билатерално ни и Англија (ВБ) ни се обраќаат билатерално со уставното, одамна. И други, но во мултилатерални сфери со референцата ни се обраќаат.
Битката е за во мултулатералните форуми/организации...итн.
--- надополнето: 13 декември 2012 во 17:08 ---
А и не се вели: ххх не ПРИЗНАА ПОД УСТАВНО.
Браос за цинцарите
Ајде сега една навала од нордиските и скандинавските земји да не признаат!
Мене ќе ми кажеш? И реков, не се вели:Германија не нема приезнаено,што фајде ако ни се обраќаат со уставното?
![]()
Ал не ме смеј.не призна
Мрси, мрси, коси кафјави.Унгарија не` призна.![]()
За ЕУ точно многу има луѓе кои се против,но за НАТО не сум баш нај сигурен.
![]()