Сајт на годината 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Победниците според категорија се следниве:
  • Сајт на 2012-та: Оff.net.mk
  • Најдобар дизајн: Crnobelo.com
  • Најзабавен сајт: Motika.mk
  • Најинформативен сајт: Kurir.mk
  • Најдобар сајт за спорт: Supersport.com.mk
  • Најдобар бизнис сајт: Volkswagen.com.mk
  • Најиновативен сајт: Grid.mk
  • Најдобар сајт за е-трговија: Kupikniga.mk
  • Најдобар невладин сајт: Borka.org.mk
  • Најдобар сајт за образование: ukim.edu.mk
  • Најдобар мобилна верзија: Kajgana.com
  • Најдобар државен сајт: Katastar.gov.mk
  • Најдобар блог: Креативен вомиториум

Смешно и жално...

И што е толку иновативно во грид.мк? :confused: Бела позадина лупнати линкови, сејв, ексит :cool:

530272_2585619456032_27328176_n.jpg

Спортски сајт на годината. supersport.com.mk :icon_mrgr:

Чист непотизам....го нема on.net го има off.net WTF:confused:

Што е следно, Точка најпаметен сајт?

Фак, ми отиде мислењето хахаха.
Ај ќе напишам пак - не сум сигурен дека е само зашто Кајгана нема конкуренција. Цурите од Фемина се доста активни. Според мене нема избор на форум, зашто сметаат дека форумот е застарена работа.

Што е следно, Точка најпаметен сајт?
Сајт со најмалку правописни грешки
Сајт со највеќе научни статии
Сајт со најмала застапеност на старлети
:pos:

Ај ќе напишам пак - не сум сигурен дека е само зашто Кајгана нема конкуренција. Цурите од Фемина се доста активни. Според мене нема избор на форум, зашто сметаат дека форумот е застарена работа.
Форумот никогаш не умира како платформа, иако твоето мислење е поинакво. Да не сакаш да изберат Најдобра македонска социјална мрежа? Моја претпоставка е дека овој избор не се одржува затоа што има малку македонски форуми. Помеѓу колку форуми ќе го бираат победникот? Помеѓу два, три, четири?

Сајт со најмалку правописни грешки
Сајт со највеќе научни статии
Сајт со најмала застапеност на старлети
:pos:

Форумот никогаш не умира како платформа, иако твоето мислење е поинакво. Да не сакаш да изберат Најдобра македонска социјална мрежа? Моја претпоставка е дека овој избор не се одржува затоа што има малку македонски форуми. Помеѓу колку форуми ќе го бираат победникот? Помеѓу два, три, четири?
Ова местено е гарант,какви глупости Грид,Суперспорт,а врвот е Оф-нет на Трендо "паметниот".

Ова местено е гарант,какви глупости Грид,Суперспорт,а врвот е Оф-нет на Трендо "паметниот".
Море да се живи и здрави уредниците на on.net и off.net... Едини 2 сајта што вредат во нашиов интернет простор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom