Леќи во боја

• Креатор на темата Креатор на темата Ana17
  • Време на започнување Време на започнување
Абе имам јас од оние само во средината е црно(безбојно е т.е.) а се друго бело :D И ги носев еден ден нашколо ме избркаа професорите :cautious: И после едната леќа ми се скина па бескорисни ми се,последен пат ги носев(едната полу-скината) на Halloween и ги фрлив:place:
Ај ако си набавиш кажи, има такви во една оптика Марија кај нас да се нарачаат мислам 10 000 се :facepalm: Најзабегани цени имаат, а многу убави леќи и квалитетни.Јас сакав да си земам такви што варираа сино-зелено-сиво како магични демек со забораив колку нијанси, и ми ја прави оптичарката,аа не го глеј тој каталог,тие скапи се:cautious: И ,нормално,се разочарав...:coffee:
хахахха, ама ич во мом не сум ЗА, пари и да се 1000 ми се многу. ама САКАМ!!! и ќе биде еден убав сончев ден. а за тоа кај ги има, ... знам само во гтц, горе на спрат, беа изгор. а таа МАРИЈА, кај е? а и други места кај има да оплакнам очи :LOL:

хахахха, ама ич во мом не сум ЗА, пари и да се 1000 ми се многу. ама САКАМ!!! и ќе биде еден убав сончев ден. а за тоа кај ги има, ... знам само во гтц, горе на спрат, беа изгор. а таа МАРИЈА, кај е? а и други места кај има да оплакнам очи :LOL:
Во Велес, инаку очи ќе оплакнеш дури кога ќе ти стасаат по нарачка :cautious: Инаку по излози ги има леќите?

не баш, ама во гтц кога прашав, ми извади и ми покажа. така да на тоа мислев

@Christian Lovato и кај мене беше така, а некогаш ќе се случеше одеднш да ми се замагле пред очи, ништо не гледам пред мене, ама трпеш, мачеш се за убавина:pos:
После очите партал.
А еве со Freshlook-o го немаше тоа, сеа да не испадне дека им праам реклама ама со тие имам убаво искуство :noze:
Sterling grey се на freshlook исто. По оптиките ги има, ако ги немат моментално идат по порачка.
Good newss!! :D I'm so exitedd! Прееска додека шлапкав во снегчето накај дома наидов на една оптика, и онака ми требаат нови леќи отидов да прашам. И си ги нарачав на Фрешлукот-Стерлинг Грејотт! :sneaky:И тоа за две илјадаркии,тралалала. Уфф...којзнае како ќе ми стојааттт! Ќе ставам слика утре или задутрее.:rolleyes:

Good newss!! :D I'm so exitedd! Прееска додека шлапкав во снегчето накај дома наидов на една оптика, и онака ми требаат нови леќи отидов да прашам. И си ги нарачав на Фрешлукот-Стерлинг Грејотт! :sneaky:И тоа за две илјадаркии,тралалала. Уфф...којзнае како ќе ми стојааттт! Ќе ставам слика утре или задутрее.:rolleyes:
Супер :) Верувам дека ќе ти се допаднат :)

Аман што правиш ти со леќите, ко чорапи ги менуваш. :LOL:
Ај честито иначе.:)

HERE THEY AREE! :D Како ви се допаѓаат??? Уште ми шантраат во очите и само се фокусираат на некои глупости, ама ќе се навикнат!
:vozbud:

icvJb.jpg

u2xXX.jpg

@Christian Lovato Преубави се човече :vozbud: Сеа ќе ме натераш и јас да земам од овие :cautious: Уствари готово.... решив. I'm the next customer of these... :pipi:
Нека ти се честити и со здравје да си ги носиш :)

@Christian Lovato Преубави се човече :vozbud: Сеа ќе ме натераш и јас да земам од овие :cautious: Уствари готово.... решив. I'm the next costumer of these... :pipi:
Само лошото е што никогаш не си носам со мене огледалце да си се восхитувам, и кога се гледам кога ќе се сликам се разочарувам оти аголот од камерата се центрира на средината на лицето и главата ми изгледа како балон :place:
Ај и ти со здрајве да си ги носиш!Побрзо нарачај си ги да видам како ти стојат!! :D Инаку онака од далеку едвај се приметуваат:unsure:ама па after all кој ќе ми се восхитува од далеку? :vozbud:
--- надополнето: 14 декември 2012 во 18:13 ---
@Christian Lovato Преубави се човече :vozbud: Сеа ќе ме натераш и јас да земам од овие :cautious: Уствари готово.... решив. I'm the next customer of these... :pipi:
Btw. во моментов какви имаш?? :)

Што пари се ова леќиве во боја.
Мене ми требаат слабо гледам,но нели имало меки некои не се чуствувало дека ги носиш?
Шо пари бараат за таквите?

:)

Што пари се ова леќиве во боја.
Мене ми требаат слабо гледам,но нели имало меки некои не се чуствувало дека ги носиш?
Шо пари бараат за таквите?

:)
Еве сега јас што си ги земав сивите се меки,во боја.Има и безбојни меки. Безбојните јас ги земав по 700 денари од пар.Овие во боја има од 1800-1900 но тие не се меки, и чувствуваш како некој ти буца со нож во окото,а овие што ги земав сега се на Freshlook,2000,меки,со диоптер -3.75. Цените се секаде различни..но отприлика тука варираат...ти ако сакаш можеш од 300 евра да си земеш!Твој избор :)
ps. * TinkerBell * , еве уште 2 нови слики :D, само некако мн. мало ми е времето препорачано за носење и во часови, а и во месеци :/ само 1 месец,а важно еве од сабајле од 6те ги носам и немам проблеми никакви...
Интересно ми е што како одблесок дава леќата во различни бои некојпат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom